Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Balmazújvárosi edzőmérkőzések

Mindkét csapatunk az újonnan épített balmazújvárosi csarnokban vendégszerepelt, ráhangolódva az NBI/B-s bajnoki mérkőzésekre.

A nagy meleg nem segítette a játékot, de fiataljaink igen kiélezett mérkőzést vívtak a vendéglátókkal. Az első félidőben még vezetett csapatunk, 15-13-ra. Majd Labancz Mihály, élt az edzőmérkőzések adta lehetőségekkel, és cserélgette játékosait, és többféle támadási és védekezési szituációt, lehetőséget kipróbált. Hasonlóan vélekedett az ellenfél edzője is aki, több kezdőjátékosát is lecserélte. Így érkeztek a csapatok a végjátékra, melyből a vendéglátók jöttek ki szerencsésebben és 28-27-re megnyerték a mérkőzést.

A junior mérkőzést követtően a felnőttek léptek pályára. Az igen megerősödött balmazújvárosi alakulat már ez első percekben éreztette, hogy miért is lesznek ők esélyesek a bajnoki cím megszerzésére. A vendéglátók az erős, masszív 6-os falas védekezésre építették játékukat. Igyekeztek minél több gyors lefolyású, indításon, gyors középkezdésen alapuló támadást lefolytatni, és így "könnyű" gólokat szerezni. Az első félidőben a góljaik 70-80%-át így érték el. A hatos falas védekezésüket a sok keresztmozgásos, figurális játékkal sikerült megbontani, mellyel meg lehetett játszani a beállót, és a keletkezett "résekbe" be lehetett törni. Az átlövéseink szinte hatástalanok voltak a magas védőfal ellen. Ennek ellenére sikerült tartani magunkat, és az első félidő végén 14-11-es hazai vezetés mellett vonultak pihenőre a csapatok.
A második félidőben, a jégkorongnál tapasztalható sorcsere történt a hazaiaknál, ami azonban nem látszott a játék képén. Nálunk is történtek változások, és több junior korú játékos is egyre nagyobb szerephez jutott, mind védekezésben, mind támadásban. A második félidő közepéig nem változott az eredmény sem, mivel szinte felváltva estek a gólok (20-17). De ezt követően kiütközött a két csapat közti fizikális különbség, és a felkészülési idő, mivel csapatunk még csak 2 hete edz, addig a vendéglátók, már 1 hónapos edzésmunkát vannak túl. Így a vége -8 lett a szempontunkból.
Azonban csüggedésre nincs ok, az első félidőben nyújtott játék bizakodásra ad okot. Illetve az újonnan érkezett játékosaink által nyújtott teljesítmény is pozitívum, mivel mind a védekezésben, mind a támadásban nyújtott játékuk azt mutatják, hogy a beilleszkedésük jó úton halad.

Sajnos azonban egyik meghatározó játékosát elvesztette csapatunk egy vétlen ütközés során, olyan sérülést szenvedett, hogy ezt a félévet (de lehet az egész szezont is), ki kell hagynia. Mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu