Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Békési vendégszereplés

Igen érdekesre sikeredett az NBI/B keleti csoportjának utolsó idegenbeli mérkőzése csapatunknak. Több játékos, edző személyes elfoglaltság miatt nem tudott részt venni ezen a találkozón, ami rányomta bélyegét a találkozóra.

 

A junior csapat edzője sem volt jelen a két csapat küzdelmén, így Tóth Norbert és Fehérvári István ültek a kispadon. A felnőtt mérkőzésre is gondolva a junior csapat két oszlopos tagja (Bata Róbert, Csuzda Máté) sem lépett pályára, csak a kispadról figyelték a mérkőzést. Békés csapata nem véletlenül volt harcban az első helyért, ezt meg is mutatta a találkozó első 5 percében. Fiataljaink kissé „megszeppenve” kezdték a mérkőzést, és mire felocsúdtak a kezdeti sokkból, már 10-1 volt az ellenfélnek. Félő volt, hogy hatalmas „zakóba” szaladhatnak bele. Az időkérés azonban kissé helyre tette a csapatot, és sikerült egy kissé hatékonyabbá tenné a támadójátékunkat. Sajnos a védekezésünk nem volt valami acélos, gyors és könnyű gólokat szerzett ellenfelünk. A szünetben sikerült tisztázni a fejekben a védekezésbeli hibákat, melynek eredményeképp összeállt a védekezés, és a kapusteljesítmény is feljavult. A mérkőzés ezen időszakában felváltva estek a gólok, de nem sikerült a látványos felzárkózás. Az ellenfél hosszabb cseresora és variációs lehetősége következtében a különbség a mérkőzés végére igen tetemesre nőtt. A mérkőzés pozitívuma, hogy minden játékosunk pályára lépett és éltek is a lehetőséggel. Többek játéka is kellemes meglepetés volt, az eredmény ellenére. Gratulálunk a békési fiataloknak a 40-23 győzelemhez.

 

Dankó József 3, Csuzda Máté, Ménfői László 2, Ménfői Michel 1, Molnár Tamás 1, Murvai Márton, Magi Balázs 3, Reszegi Csaba, Tupicza Róbert 1, Bata Róbert, Ötvös Ádám 6, Zihor Ottó, Potóczky László 7, Torma Antal

 

Felnőtt csapatunkra sem várt egy könnyű mérkőzés, hiszen a kispad még rövidebb volt, mint az ifjúsági mérkőzésen. Hadas Sándor edző mellett, 3 átlövő játékosunk sem volt jelen a találkozón. A mérkőzést nem kezdtük rosszul, bár a találkozó elején éreztük, hogy nem hazai pályán játszunk. Védekezésünkkel nem volt gond a találkozó elején, azonban a lerohanásaink sajnos pontatlanok voltak, így nem tudtunk könnyű gólokat szerezni. Ellenfelünk védekezése igen keménynek, néha már túlzottan keménynek is mutatkozott, melyet leginkább beállónk Debreczeni Dávid látta kárát. Azonban mintha, mégis mi lettünk volna a szabálytalanabbak, vagy mintha a mérkőzés sportszerűtlen lett volna, folyamatosan kaptunk a kiállításokat. Sajnos ez megbontotta a védekezésünket, melyet a békési csapat ki is használt. Ennek következtében a két csapat közti különbség folyamatosan nőtt. Amikor lett volna lehetőségünk a felzárkózásra, akkor egy-egy játékvezetői ítélet meggátolt ebben bennünket. Sajnos az első félidőben beállósunk, megkapta 2. kétperces kiállítását, ami újabb probléma elé állította csapatunkat. A szünetre 17-11 hazai vezetéssel vonultak a csapatok.

A második félidőre a védekezésünket is át kellett szervezni. A kapuban is cseréltünk, az eddig remekül védő Felföldi Róbertet, Egri Gyula váltotta. Így Csuzda Máté mellett, aki már a mérkőzés elejétől fogva, hol irányítóként, hol szélsőként játszott, Bata Róbert is szerephez jutott a védekezésben. Sajnos Dávid hamar megkapta a 3. kétperces büntetését, így a 39. perctől már csak nézőként figyelhette a mérkőzést. Az ő posztját Fehérvári István vette át. A játék ezen részében igen érdekes ítéleteket láthattunk, amik leginkább a hazai csapatnak kedveztek. Folyamatos emberhátrányban játszottunk, de ez nem törte meg a csapatot, hajtott küzdött a jobb eredményért. Sajnos az emberhátrány lefárasztotta a csapatot, így az eddig ritkán szerephez jutott játékosok is pályára léphettek. A második félidőben ide-oda estek a gólok, nem igazán sikerült közelebb zárkózni az ellenfélhez. Sajnos a megítélt hétmétereseket nem tudtuk megfelelő százalékban értékesíteni így a békésiek a mérkőzés végére tudták növelni előnyüket. A legnagyobb különbség az utolsó percben alakult ki, így a hazaiak 31-21-es győzelemmel otthon tartották a két pontot. A mérkőzésen minden nevezett játékos pályára lépett, ki több, ki kevesebb pluszt hozzátéve a csapat játékához.

Sajnos ezzel a vereséggel esélyt adtunk a Gödöllő csapatának, hogy megelőzzön bennünket a tabellán, akik éltek is a lehetőséggel és legyőzvén a Balassagyarmat csapatát, megszerezték a 10. helyet.

 

Ezzel a mérkőzéssel véget ért a 2012/2013 NBI/B keleti csoportjának küzdelmei, ahol junior csapatunk a 8. helyet szerezte meg, míg felnőtt csapatunk a 10. helyen végzett.

 

Junior csapat tagjai:

 

Név

Gólok száma

Bata Róbert

167

Csuzda Máté

156

Bata Tibor

71

Potóczky László

66

Kelemen Zsolt

46

Ötvös Ádám

45

Magi Balázs

43

Ménfői Michel

37

Dankó József

33

Tupicza Róbert

28

Murvai Márton

21

Zihor Ottó

15

Ménfői László

14

Ötvös Nándor

11

Molnár Tamás

11

Nagy László

6

Szabó Tibor

4

Harsányi Dávid

4

Alföldi Máté

3

Németh Kristóf

1

Nagy Máté

1

Bodogán Péter

0

Reszegi Zsolt

0

Nyeste Richárd

0

Reszegi Csaba

0

Torma Antal

0

 

Felnőtt csapat tagjai:

 

Név

Gólok száma

Nigrinyi Tibor

95

Tatai Olivér

80

Gazdag Tibor

48

Debreczeni Dávid

45

Oláh Tamás

41

Bancsók Károly

38

Bencze Viktor

36

Csonka Péter

28

Póser Rudolf

22

Tóth Norbert

22

Fehérvári István

16

Daróczi Lajos

14

Takács Gábor

13

Csuzda Máté

13

Madai Tamás

6

Balogh Szabolcs

3

Pintér Zoltán

2

Bata Róbert

2

Ötvös Ádám

1

Ménfői Michel

0

Bakó Tamás

0

Szombati Gergő

0

Reszegi Csaba

0

Egri Gyula

0

Felföldi Róbert

0

 

 

Köszönjük szurkolóink bizalmát és buzdítását. Csapatunk elérte a kitűzött célját, mely a bennmaradás volt. Gratulálunk a csapat minden tagjának, és sok pihenést kívánunk az elkövetkező néhány „edzésmentes” hétre.

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu