Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

A Nyíregyháza volt a vendég

Vasárnap léptek pályára csapataink, akik a dobogóért versenyben lévő nyírségi együtteseket látták vendégül. Fedett pályán ritkán szól közbe az időjárás, de ezen a hétvégén ez is megtörtént, ugyanis a heves vihar következtében a junior mérkőzés felbeszakadt, a felnőtt találkozó pedig késve kezdődött. Nézzük mi is történt!

A junior mérkőzés szoros kiegyenlített találkozót hozott, melyen sikerült itthon tartanunk 1 pontot, az éremesélyes Nyírsuli csapata ellen.

A SZON.hu cikk írója hogyan látta a mérkőzést:

"Meglehetősen rövid kispaddal érkezett vasárnap Hajdúnánásra Nyíregyházi Kézilabda Klub együttese, hogy teljesítse a másodosztályú férfi bajnokság Keleti-csoportjában az utolsó előtti fordulót. Ennek tükrében szinte drámai volt, hogy jó öt perc elteltével az egy szem beállós, Braun Brúnó sérülés miatt nem tudta folytatni a játékot. Éltek is a lehetőségekkel a hazaiak, ám szünet után fordult a kocka és megszületett a hőn áhított vendéggyőzelem. Ebben nagy szerepet játszott a kilenc gólig jutó Varga László, aki a második játékrészben beállósként szerepelt.

– Nem idegen tőlem ez a poszt, hiszen tizenkét évig beállóst játszottam. Nagyon nem jött jól Brúnó sérülése, ráadásul az első félidőben sok hibával is játszottunk. Szünet után aztán Szűcs Balázs lett az irányító, én pedig mentem be a falba. Végig izgalmas volt a mérkőzés, az utolsó két percben, amikor három góllal vezettünk, akkor már biztosa voltam benne, hogy miénk lesz a fontos két pont- vélekedett Varga László a nánási meccsről."

Nézzük hazai szemmel a találkozót. A mérkőzés első 10 percében gólcsend uralkodott, egyik csapat sem tudta megzörgetni az ellenfél hálóját. Több kapusbravúr és pontatlan befejezés jellemezte a játékot. Aztán a hazaiak magukra találtak és 2-3 gólos előnyre tettek szert. Ebben az időszakban, jó kapusteljesítmény és pontos befejezések jellemezték a nánásiak játékát. Sajnos azonban nem sikerült leszakítani a nyírségi együttest, akik tartani tudták magukat. Így a félidőre csak 1 gólos hazai előnnyel mehettek a csapatok. A második játékrészt jobban kezdte a vendég csapat. A nyíregyháziak védekezést váltottak és a zárt hatos falat felváltotta, az 5-1-es, illetve 4-2-es védekezés. Ez megzavarta a hajdúsági csapatot és pontatlanná vált a támadójáték, ezáltal a vendégek gyors és könnyű szerezhettek. Sajnos a kapusteljesítmény is visszaesett, így nem tudtuk tartani a vendég csapatot. Akik joggal vitték el a két pontot, ezzel továbbra is harcban állnak a dobogó 3. fokáért.

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu