Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Idegenbeli diadal

Serdülőcsapatunk a múlt héten idegenben lépett pályára. Az OSB C csoport alsóházi rájátszás listavezetője a Sárospataki TC volt a vendéglátó. Fiataljaink szerettek volna visszavágni a hazai vereségért. Madai Tamás a serdülő csapat edzője értékeli a mérkőzést.

SÁROSPATAKI TC – HAJDÚNÁNÁS 27 – 31

 

Hajdúnánás: Reszegi Zsolt, Nyeste Richárd (kapusok) Körtvélyesi Zsolt 5, Harsányi Dávid, Bata Tibor 7, Alföldi Balázs 2, Varga Ákos, Ménfői László 4, Nagy Máté 1, Alföldi Máté 6, Daróczi Balázs 2, Németh Kristóf 1, Bodogán Péter 3

 

Csapatunk értékes győzelmet aratott idegenben, a rájátszás első helyezettje, a Sárospatak otthonában. A mérkőzést ismét jól kezdtük. Jó védekezés, jó kapusteljesítmény. Az első félidőben a gólok felváltva estek, csupán a félidő utolsó 3 percében tudtunk 4 gólos előnyre szert tenni.

A 2. félidőt ismét nagyon jól kezdtük, folyamatosan nőtt az előnyünk. A 2. félidő 15. percében már 9 volt közte. Talán nagyon is megnyugodtunk, hiszen itt egy 6 perces gólszünet következett részünkről, azonban az ellenfél ebben az időszakban 7 gólt lőtt.

Aztán egy időkérés jót tett a csapatnak és helyreállt a rend. A végén magabiztos 4 gólos siker lett. Gratulálok a fiúknak, mert ezt a nagyon jó erőkből álló Sárospatakot igazi csapatként működve győztük le. Külön öröm, hogy a „kicsik” közül hozzánk felkerülő Alföldi Balázs remek játékkal járult hozzá a csapat győzelméhez.

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu