Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Vendégül láttuk a bajnokcsapatokat

A hétvégén igen szépszámú közönség előtt láthattuk vendégül az NBI/B keleti csoportjának bajnokcsapatait. Igaz a mezőkövesdi csapatok matematikailag még nem bajnokok, de nagy valószínűséggel megnyerik hátralevő mérkőzéseiket. Csapataink célja a tisztességes helytállás volt, nézzük hogyan sikerült.

Junior mérkőzéssel kezdődött a vasárnapi délután, ahol a bajnokesélyes mezőkövesdiek mindenképp győzni szerettek volna. A fiataljaink célja az volt, hogy megnehezítsék a vendégek dolgát. Sikerült! A mérkőzés végeredménye 25-30 a vendégeknek, ami első ránézésre is becsületes vereségnek mondható, de ez az 5 gól is lehetett volna még kevesebb. A második félidőben a junior csapatunk már 7 gólos hátrányban is volt, amikor azonban történt valami és a kapuban Reszegi Csaba védési hatékonysága feljavult és a vendégek gólszerzői elbizonytalanodtak. A védekezésünk is összeállt mivel az emberfogásos védekezésünk megzavarta az ellenfelet. Támadásban a belső 3 játékosunk, jól készítették elő a támadásokat és Bata Róbert nagyszerű átlövései ellen tehetetlen volt a mezőkövesdi hálóőr. A védekezésünknek és a nagyszerű átövő teljesítményünknek köszönhetően sikerült felzárkózni 2 gólra is. Sajnos azonban előjöttek a koncentrációs problémák, és nem tudtuk tovább folytatni ezt a javuló tendenciát. Így a mérkőzésen megérdemelten győztek a vendégek, de gratulálunk a fiataljainknak a tisztességes helytálláshoz.

Bíztunk abban, hogy felnőtt csapatunk is egy látványos mérkőzésen fel tudja venni a volt NBI-s csapat ritmusát. A mérkőzés jól indult számunkra hiszen tudtuk tartani az ellenfél átlövőit, kapusunk Felföldi Róbert is jól együtt dolgozott a hatos-fallal. Támadásainkban a három átlövős játék kifizetődő volt, hiszen sikerült jól előkészíteni az átlövőknek, akik eredményesen fejezték be lövéseiket, vagy játszották meg a beállót. Azonban már ekkor kiütközött a két csapat közötti dinamizmusbeli különbség. Képtelenek voltunk megoldani a csereként érkező (csak támadásban játszott) irányító lendületes támadását megakadályozni. Így folyamatosan nőtt a két csapat közötti különbség. Sajnos a támadójátékunkba is egyre több hiba csúszott. Jobb szélen nagyon pontatlanok voltunk, pedig ziccerünk nagy része erre a pozícióra jött ki. A hibás befejezések eredményeként könnyű, gyors gólokat lőtt az ellenfél. A félidőre már 7 gólosra duzzadt a vendégek előnye, így 10-17-es félidővel vonulhattak a csapatok az öltözőbe.

A második játékrészben sem történt semmi érdemleges változás. A 7 gólos különbség szinte folyamatosan megmaradt. Képtelenek voltunk élni az emberelőnyeinkkel, és sajnos egyre pontatlanabbak voltunk. Igaz a szerencse sem állt mellettünk, mivel a kapufa több esetben is mentett az ellenfél kapujánál. Hadas Sándor edző próbálta frissíteni a csapatot, mind a belső 3 poszton, mind a szélsőket illetően. Voltak a csapatnak kisebb fellángolásai, de nem tudtunk élni a kínálkozó lehetőségekkel. A mérkőzés végére mindkét csapatban pályára léphetett minden nevezett játékos, mivel a változtatások nem befolyásolták a mérkőzés végeredményét. A vége így 31-20-as vendég győzelem. Gratulálunk a Mezőkövesd csapatának, és sok sikert az NBI-ben.

Csapataink a jövő héten ismét hazai pályán lépnek pályára, a vendég a Nyíregyháza-Nyír-Komplett csapata. A hétvégén a nyíregyháziak a Balmazújváros csapatát látták vendégül, ahol a bajnoki 2. helyezett Kőnig-Trade-Balmazújvárosi KK aratott 3 gólos győzelmet. Bízunk csapatainkban, hogy győzelmet aratnak az utolsó hazai mérkőzésen. Várunk minden hazai szurkolót!

Junior mérkőzés

2013. május 12. 15:00 Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE - Nyíregyháza-Nyír-Komplett

Felnőtt mérkőzés

2013. május 12. 17:00 Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE - Nyíregyháza-Nyír-Komplett

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu