Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Balmazújvárosi vendégszereplés

A hétvégén mindkét férfi csapatunk Debrecenben lépett pályára a Balmazújváros vendégeként. A balmazújvárosi felnőtt csapatnak, a múlt héten elszenvedett vereséget mindenképp korrigálnia kellett, ha még versenyben akart maradni a bajnoki címért.

Azonban először nézzük a junior csapatunk mérkőzését. Ismét Labancz Mihály értékeli a fiatalok hétvégi szereplését.

BALMAZÚJVÁROS KK – HAJDÚNÁNÁS ROBZOL 2000 KSE   34 – 27   (16-15)

RESZEGI – MURVAI, BATA 5/2, POTÓCZKY 5, MAGI 3, CSUZDA 6, MOLNÁR

CSERE: TORMA, MÉNFŐI M. 1, DANKÓ, MÉNFŐI L. 1, ÖTVÖS 2, KELEMEN 4, TUPICZA

KIÁLLÍTÁS: 12 perc ill. 4 perc

7 MÉTERES: 2/2 ill.6/5

LABANCZ MIHÁLY: Most fordított volt a helyzet, mint az Ózd ellen. A második félidő közepéig mi tartottuk magunkat. 1-2 gól volt ide-oda. Utána az ellenfél csinált egy 8:3-as szériát és így elúszott a meccs. Kár érte, mert nem voltunk messze a pontszerzéstől. Most bízom abban, hogy egy jó mérkőzést tudunk játszani a vitán felül legjobb csapat, a Mezőkövesd ellen. Egy kis gólkülönbségű vereség már bravúr lenne.

Sajnos juniorjainknak nem sikerült pontot szerezni a balmazújvárosi csapat ellen.

Felnőtt csapatunkra sem várt könnyű mérkőzés, hiszen a bajnoki címért továbbra is versenyben lévő Kőnig-Trade-Balmazújvárosi KK volt a házigazda. Keretünkbe több junior játékos is lehetőséget kapott, mivel két hiányzót is nélkülöznie kellett csapatunknak. Ennek ellenére nem feltartott kézzel léptek pályára játékosainak. Ez az első támadásunkon meg is látszott mivel egy szép akció végén elkezdtük a gólgyártást. Sajnos azonban nem folytattuk a gólesőt, mivel a balmazújvárosi csapat sorra szerezte a "könnyű gólokat". Mire feleszmélt a mérkőzésre kilátogatott kb. 50 szurkoló, máris a hazaiak vezettek 6-1-re. Ezt követően sikerült tartani az 5-6 gólos különbséget, de közelebb zárkózni egyáltalán nem sikerült. Több játékoson az látszott, hogy alig várják a mérkőzés végét, illetve egy olyan gondolat is felmerült a szurkolókban, mintha néhány játékosunk megkérdőjelezte, hogy ezt a mérkőzést miért kell lejátszani. Tisztelet a kivételnek, hiszen többen is odatették magukat, de a csapat összképe érdektelenséget mutatott. Így a bírói ténykedések sem tudták lázba hozni egyik szurkolótábort sem, csendes mederben zajlott a mérkőzés. Elmondható, hogy a hibáinkat folyamatosan kihasználta a hazai alakulat és a góljainak kb. 70%-t lerohanásból szerezte. A vendéglátók felállt fal elleni támadásai nem voltak átütőek, a hatos falunk viszonylag megállta a helyét, de a támadójátékunkba rengeteg hiba csúszott. Nyugodt mederben zajlott a mérkőzés, ahol a hazaiak folyamatosan tartották és a mérkőzés végére 10 gólosra növelték a különbséget. A mérkőzés félidei 18-11 eredményét, 33-22-es hazai siker zárta.

Sajnos a mérkőzés krónikájához hozzátartozik egy súlyos sérülés is. Póser Rudi bokaszalaga részlegesen elszakadt egy rossz mozdulat során. Reméljük, hogy Rudi hamarosan felépül, ezúton kívánunk neki mielőbbi gyógyulást.

Az elkövetkező mérkőzéseken sem számíthatunk gyenge ellenfelekre, hiszen a bajnokság mondhatni felsőházához tartozó csapataival játszuk hátralévő mérkőzéseinket. Először is a bajnoki címre leginkább esélyes Mezőkövesdi KC csapatát látjuk vendégül. Amennyiben a jövő heti szombati mérkőzések eredményei szerencsésen alakulnak a mezőkövesdi csapat, egy győzelemmel már megszerezheti a bajnoki címet. Így ismét bajnokavatás lehet a hajdúnánási sportcsarnokban, sajnos nem a hazaiak avatásáról szólhat az ünneplés. Bízunk abban, hogy egy igen színvonalas és küzdelmes mérkőzést láthatnak a kilátogató szurkolók. Mivel a bajnoki cím várományosa látogat hozzánk, így fel kell készülni arra, hogy igen nagyszámú vendég szurkoló is elkíséri a csapatot. A jó hangulat így mindenképp megalapozott!

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu