Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Ismételten hazai győzelem

Igazán szépszámú hazai és vendég szurkolótábor előtt mérkőzhettek csapataink az NBI/B keleti csoportjában, ahol a 18. fodulóban az Ózdi KC volt a Hajdúnánás vendége. Az előzetes elvárások alapján mindkét csapatunknak csak a győzelem volt az elfogadható eredmény.

Elsőként junior csapatunk lépett pályára és magabiztos játékkal egy gólgazdag mérkőzésen hozta az elvárt eredményt. 36-31-es hazai sikerrel tartották itthon a 2 pontot, ezzel is példát mutatva a felnőtt csapatnak. A mérkőzést a későbbiekben Labancz Mihállyal értékeljük.

Az őszi mérkőzés során nagy problémát jelentett a beálló semlegesítése, ami akkor ózdi győzelmet eredményezett. A védekezésre mindenképp nagy szerep hárult ezen a mérkőzésen. A fiúk ennek megfelelően kezdték a találkozót. Sikerült 2-0 vezetést szerezni, majd 5-2-es eredményt elérve folyamatosan tartható volt a 2-3 gólos különbség. A hatos-falas védekezésünk semlegesítette az ózdi csapat átlövéseit, leginkább a beálló játék volt az ami megnehezítette a Csonka Péter által irányított védekezést. Igaz, az ózdi beálló többször fogta az ellenfél mezét, mint a labdát. Sikerült azonban ennek ellenére növelni az előnyünket, és a félidőre 14-10-es eredménnyel mentek a csapatok.

A második félidő minden mérkőzésen más és más, de most szerencsére nem maradt a csapat az öltözőben és szinte pillanatok alatt sikerült 6 gólosra növelni a vezetésünket. Ekkor azonban valami homok került a gépezetbe és emberelőnyből kaptunk 2 indítás gólt, ami belelkesítette a vendégeket. Többször hibáztunk támadásban, felelőtlenül előttük a labdát, pontatlanok voltak a passzok, és ezt a borsodi alakulat ki is használta, és felzárkózott 1 gólra. Ekkor azonban sikerült újra magunkra találnunk és ismét sikerült visszaállítani a 2-3 gólos különbséget. A védekezésünk ismét összeállt és sikerült többször is blokkolni az ellenfél átlövési kísérleteit, amiből hosszú lefolyású játékokat folytathattunk. A mérkőzés utolsó 3 percében már 3 gól volt a különbség, amit sikerült is végig megtartani. Egy időntúli 7 méteressel sikerült az ózdi csapatnak beállítania a 31-28-as végeredményt.

Ismét sikerült hazai pályán pontokat szerezni, és ezzel felzárkóztunk a hétvégén vereséget szenvedő Lajozsmizse csapatára, akik egy mérkőzéssel többet játszottak, de így is csak 1 pont az előnyük.

A hétvégén lejátszották a bajnokság sorsdöntő mérkőzését, ahol a Mezőkövesdi KC vendégszerepelt a Kőnig-Trade Balmazújvárosi KK otthonában. A balmazújvárosi csapatnak mindenképp győznie kellett ahhoz, hogy továbbra is nyílt legyen a bajnokság. Ez nem sikerült a hazai csapatnak, 1 gólos vereséget szenvedtek a listavezetőtől. A jövő héten a hajdúnánási csapat látogat a Balmazújváros otthonába, ahol a hazaiak már nem hibázhatnak, ha továbbra is meg akarják nyerni a bajnokságot. Így igen nehéz mérkőzésre számíthatnak csapataink.

Köszönjük a szurkolóink buzdítását és reméljük, hogy Debrecenbe is elkísérik a csapatot.

A következő mérkőzések:

Junior mérkőzés

2013. április 27.

16:00 Kőnig-Trade-Balmazújváros - Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE
 

Felnőtt mérkőzés

2013. április 27.

18:00 Kőnig-Trade-Balmazújváros - Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE
 

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu