Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Ózdi beharangozó

A hosszú szünet után férfi csapataink az Ózdi KC egyesületét látják vendégül, az NBI/B Keleti csoportjának 18. fordulójában. Az eddigi eredmények alapján igen kiélezett mérkőzésre számíthatnak a mérkőzésre kilátogatók.

Felnőtt csapatunkra nehéz mérkőzés vár, mivel az elmúlt fordulók eredményei is és a tabellán elfoglalt helyezések is ezt mutatják. A vendégek az elmúlt héten egy előrehozott mérkőzésen idegenben léptek pályára a Békési FKC vendégeként. Az előző fordulókhoz képest meglepően sima hazai győzelem született ezen a találkozón. Azonban, azon tény mellett sem szabad elmenni, hogy az Ózd csapata hazai pályán 1 góllal múlta felül a bajnokaspiráns balmazújvásori csapatot. Ez mindenképp egy hatalmas fegyverténynek számít. Azonban az is tény, hogy a tavaszi szezonban az Ózd idegenben még nem szerzett pontot. Míg a hazai, hajdúnánási csapat utolsó 3 mérkőzéséből kettőt megnyert. Hazai pályán egyre magabiztosabban játszik a vendéglátó egyesület, hiszen a magyar kupa 4. helyezett Balassagyarmat is pont nélkül távozott a hajdúságból.

A tabellán a két csapat között 2 hely és 5 pont a különbség (úgy, hogy a vendégek egy mérkőzéssel többet játszottak). Az mindenképp érdekes statisztikai adat, hogy a borsodiak kapták a legtöbb gólt bajnokságban, míg a hazai csapat az 5. helyet foglalja el ezen a tabellán. Azonban a dobott gólok tekintetében fordított a helyzet. Az statisztikai adatok is azt támasztják alá, hogy érdekes, 3 esélyes mérkőzésre van kilátás.

Junior csapatunk esetében is hasonló a helyzet. Azonban a tabellán elfoglalt helyeik alapján még élesebb harc várható, hiszen a hajdúnánási fiatalok, csak 1 ponttal előzik meg a vendégeket. Igaz, a borsodiak egy mérkőzéssel többet játszottak. Ha azonban a statisztikai adatokat böngésszük akkor az szembetűnő, hogy a vendégek igen gólerősek, mivel dobott gólok tekintetében az előkelő 2. helyet foglalják el, míg a hazai csapat csak a 9. helyen található (igaz egy kissé torzít az plusz mérkőzés, de azt leszámítva is dobogósak a vendégek). Ami a kapott gólokat tekinti, az ózdi csapat a tabella utolsó előtti helyét foglalja el, míg a hazai csapat a 7. helyen található. Ebből a statisztikai adatból látszik, hogy a hazaiak talán kiegyensúlyozottabb játékra képesek. Bízunk a fiataljaink sikerében és reméljük, hogy itthon tudják tartani a két pontot.

A mérkőzések időpontjai:

Junior mérkőzés:

2013. április 21. 15:00 (vasárnap) Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE - Ózdi KC

Felnőtt mérkőzése

2013. április 21. 17:00 (vasárnap) Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE - Ózdi KC

Minden szurkolót szeretettel várunk. Hajrá, Nánás!

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu