Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Egri vendégszereplés

Férfi csapataink Egerben vendégszerepeltek, ahol tudtuk nem lesz egyszerű győzni. A junior csapatunk és felnőtt alakulatunk is igen nehéz mérkőzésre számíthatott. Mindkét csapatunknak szüksége volt a 2 pontra nézzük, hogyan alakultak a mérkőzések.

Juniorjaink igen hiányosa kerettel utaztak a mérkőzésre, ami rá is nyomta a bélyegét a mérkőzésre. Több olyan játékos is volt a keretben aki nem volt 100%-os. Az Eger ellentmondást nem tűrően lépett pályára ami mellé kaptak egy kis támogatást is a két játékvezető révén, így hamar nagy előnyre tettek szert. A nagy előny tudatában egyre magabiztosabban játszottak, míg fiataljaink játéka egyre kapkodóbbá vált, mely egyre több technikai hibát eredményezett. A mérkőzés végkimenetele a második félidő elején már eldőlt, csak a vereség nagysága volt kérdés. Fiataljaink küzdöttek, de sajnos így is 9 góllal maradtak alul a vendéglátókkal szemben. A végeredmény 33-24.

A juniorjaink veresége után bizakodtunk, hogy felnőtt csapatunk megtorolja ezt a súlyos vereséget. Sajnos a junior meccsre jellemző bíráskodás jutott a felnőtt mérkőzésre is, mondhatni a hazai csapat mindent megtett, hogy otthon tartsa a két pontot. A találkozó elején kissé görcsösen kezdtünk védekezésünk nem állt össze, és hirtelen 2-0-ra el is ment az Eger. Támadásaink pontatlanok voltak, nem sikerültek az utolsó passzok. Ez idő alatt a hevesiek ellentmondást nem tűrően támadtak és védekeztek, éreztették, hogy ők vannak hazai pályán. Azonban ezt követően összeállt védekezésünk, feljavult támadójátékunk és a vendéglátók kissé elbizonytalanodtak. Védekezésük pontatlanná vált, és lemaradoztak támadóinkról, akik így góllal tudták befejezni a támadásokat. Az első 2 perces kiállítás is hamar megszületett, már a 6. perc környékén emberhátrányba kerültek a hazaiak. Ezt az emberelőnyünket ki is használtuk és felzárkóztunk 1 gólra. Ez az 1 gólos differencia beállt a két csapat között. Azonban ezt követően a 12. perc környékén egy érthetetlen játékvezetői döntés miatt Bencze Viktort piros lappal kiállították. Azonban csapatunk nem adta fel és folyamatosan ott volt az egri csapat nyakán Felföldi Róbert szép védéseivel sikerült tartani magunkat. A félidőben két gólos egri vezetéssel mentek pihenni a csapatok (11-9).

A második félidőben is hasonló volt a játék képe, folyamatosan mi futottunk az eredmény után. A játékvezetők sajnos nem voltak a helyzet magaslatán és folyamatosak voltak a kiállítások mindkét oldalon. A két csapat teljes létszámban talán, ha 10 percet töltött a pályán a második félidőben. Az egriek tartották a két gólos különbséget, és nem engedtek közelebb zárkózni. Támadásban helyzeteink megvoltak, azonban a befejezéseink pontatlanok voltak. Amikor sikerült volna, kiegyenlíteni, felzárkózni akkor egy-egy technikai hiba csúszott közbe. A 20. percben még mindig egy, két gól volt a különbség. A hazai pálya előnyét kihasználva az egri csapatnak ekkor sikerült ellépnie 3 góllal. Ekkor már nagyon szorított az idő és erőltettük a gyors lefolyású játékot, amiben egyre többet hibáztunk. Sajnos a vége így 4 gólos vereség lett, de a fiúk mindent megtettek a győzelem érdekében. Ez most kevés volt. A vége így 27-23-as egri győzelem lett.

A forduló legnagyobb meglepetése, hogy az eddigi listavezető Balmazújváros csapata 1 gólos vereséget szenvedett Ózd vendégeként. A következő fordulóban a soron következő ellenfél az Ózd csapata lesz! Érdekes találkozóra van kilátás!

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu