Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Hazai győzelmek!

Az NBI/B keleti csoportjában szereplő férfi csapataink győzelemmel szerették volna zárni a hétvégét. Az előzetes elvárások alapján szükség volt a győzelmekre, mivel a felnőttek eddig hazai pályán nem szereztek pontokat a tavaszi szezonban, a juniorjaink pedig a múlt heti vereséget szerették volna feledtetni a szurkolókkal.

Felnőtt csapatunk szerette volna megismételni a múlt heti gödöllői győzelmet. Teltház fogadta a csapatokat, ami meg is teremtette a mérkőzés alaphangulatát. A hazai csapat a múlt héten győzelemmel debütáló fekete mezben lépett pályára, ami jó ómennek bizonyult. A hajdúsági alakulat Nigrinyi Tibor nélkül volt kénytelen játszani, így egy merőben új felállásban kezdődött a mérkőzés. Az első percekben megmutatkozott, hogy a Hadas Sándor féle kezdőcsapat mind védekezésben, mind támadásban fel fogja venni a versenyt a vendégekkel. Védekezésünk összeállt, a Bancsók-Csonka páros egyre jobban szervezte a védőfalat, támadásaink sorra eredményesek voltak. Átlövéseink igen hatékonyak voltak, Tatai Olivér és Oláh Tamás révén látványos gólokat szép aszisztokat láthatott a közönség. A szélsőink is pontosan fejezték be akcióikat, így Gazdag Tibor és Bencze Viktor révén sikerült növelni góljaink számát. A mérkőzés elején Felföldi Róbert szinte megbabonázta az ellenfél játékosait, akik csak kivételes esetben tudtak neki gólt lőni. Robi az első félidőben szinte hibátlanul védett, közel 70%-san teljesített. Ez a fenomenális védési mutató óriási lökést adott a támadóknak, akik sorra lőtték a gólokat. A hazai közönség ritkán láthatott ilyen szép, hatékony és eredményes játékot, mind támadásban, mind védekezésben. Az első félidő végeredménye 15-7-es hazai vezetést eredményezett. A második félidő elejét sikerült magunknak nehézzé tenni, mivel 3-as emberhátrányba kerültünk, de csapatunk ezt az akadályt is sikerrel vette. Irányító poszton változtatni kellett, és Csuzda Máté meghálálta az edzői bizalmat. A különbséget is sikerült növelni és 19-10-re is vezettünk. Ekkor azonban előjöttek a fáradtság jelei és a frissítések sem, minden esetben úgy sikerültek ahogy szerettük volna, de ennek ellenére sikerült tartani az 5-6 gólos különbséget. A végjátékra azonban, sikerült felhozni a vendégeket. Több technikai hiba, fegyelmezettlen támadás eredményeként egyre csak fogyott a hazai előny és 2 perccel a vége előtt már csak 3 gólra apadt a tetemes különbség. Az utolsó percben már csak 1 gól volt a két csapat között, de a végén Póser Rudi révén sikerült kiharcolni egy 7 méterest, amit a időn túl értékesített Gazdag Tibi. Ezzel csapatunk megszerezte a várva várt első tavaszi, hazai győzelmét.

A junior mérkőzést Labancz Mihály a csapat edzője értékelte.

HAJDÚNÁNÁS – ROBZOL 2000 KSE – BALASSAGYARMATI KÁBEL SE       31 -23     (17-13)

RESZEGI – MURVAI, BATA 3/1, CSUZDA 8/1, ÖTVÖS 5, MÉNFŐI L. 1, DANKÓ 7

CSERE: TORMA, KELEMEN 3, TUPICZA 1, MAGI 1/1, ZIHOR 1, MOLNÁR 1

KIÁLLÍTÁS : 4 perc ill.16 perc

HÉTMÉTERES: 4/4 ill. 2/1

LABANCZ MIHÁLY: A játékunk még akadozott, de végül magabiztosan tartottuk itthon a két pontot. Örülök, hogy mindenki pályára léphetett és hozzá tudott tenni a játékhoz. A jövő héten Eger ellen több kell a sikerhez, de reméljük, hogy legyőzzük a kishitűségünket és jól játszunk végre idegenben is.

Gratulálunk a csapatainknak, és köszönjük a szurkolók kitartó biztatását!

 

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu