Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Gödöllői mérkőzés hazai szemmel

A felnőtt csapat sikerének egyik kulcsa talán az októberben hazai pályán elszenvedett vereség, illetve a lajosmizsei haza kudarc volt. A fiúk előtt azonban még mindig ott volt az esély, hogy egy esetleges győzelemmel megelőzzék a vendéglátó hazaiakat. A www.godolloihirek.hu hazai szemszögből mutatja be a felnőtt mérkőzést. Nézzük, hogyan látták ők a kiesési rangadót!

"Gödöllői KC – Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE 24-27 (12-13)

Október 14-én, idegenben, 26-22 arányban múlta felül mostani riválisát Bartos Gábor csapata. Az akkori diadal jó alapként szolgálhatott volna a gödöllői kézilabdásoknak, akik tudták, hogy sikerük esetén három ponttal meglépnek riválisuktól a biztos bentmaradást jelentő 10. pozíció megszerzéséért folytatott különharcban.

Sajnos, a győzelmet szem előtt tartó gödöllői elképzelések gyakorlati megvalósításába a vártnál több hiba csúszott. Már a találkozó elején sorra maradtak ki a hazai ziccerek, miközben a jó kapus- és beállós-teljesítménnyel előrukkoló vizitálók folyamatosan előnyben játszottak.
A szünetben többen is reménykedtek abban, hogy a hajdúnánásiak elkészülnek erejükkel, és a második játékrészben elérhető lesz a fordítás. Nem így történt, mert a házgazdák kapaszkodási kényszere sokszor kapkodással is párosult, így a vendégek növelni tudták a két csapat közötti gólkülönbséget, és nyertek, amivel beelőzték – ha úgy tetszik, kieső pozícióba taszították – városunk csapatát."

forrás: www.godolloihirek.hu

 

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu