Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Nem sikerült...

Sajnos a hétvégén tragédia történt a hajdúnánási kézilabda történelmében. Borbély Lajos, akit mindenki csak tanárúrnak szólított, a hétvégén elhunyt. Ő teremtette meg a hajdúnánási kézilabda alapjait, több még ma is aktív játékosnak volt edzője. Mély fájdalommal búcsúzik tőle az egész helyi kézilabdás társadalom.

A hétvégén megrendezett NBI/B-s férfi mérkőzések felemásan sikeredtek. Junior csapatunknak sikerült megszerezni a győzelmet, felnőtt csapatunk azonban alul maradt a vendégekkel szemben. Nézzük mi is történt.

Kissé érdekes körülmények között kezdődtek a mérkőzések, mivel a mizsei csapat autóbusza lerobbant az autópályán e miatt mindkét mérkőzés csak kisebb csúszással kezdődhetett. A junior csapatunkat ez nem zökkentette ki és magabiztosan szinte végig vezetve behúzták a mérkőzést. 28-20-ra múlták felül a vendégeket.

HAJDÚNÁNÁS 2000 KSE – PRIMAVERA MIZSE KC   28 – 20  (16 – 9)

Torma – Murvai 2, Bata 8/1, Potóczky, Ötvös Á. 8, Csuzda 5, Dankó 4
Csere: Reszegi, Tupicza, Ménfői M., Ménfői l., Molnár, Magi, Zihor, Kelemen 1
Hétméteres: 1/1 ill. 4/1
Kiállítás: 6 perc ill. 8 perc

Labancz Mihály: Jó mérkőzést játszottunk, amelyen magabiztosan győztünk. Méltóképpen tisztelegtünk BORBÉLY LAJOS emléke előtt, aki a helyi férfi kézilabda hagyományainak megteremtője volt. Ezt a győzelmet NEKI ajánljuk. LAJOS, NYUGODJ BÉKÉBEN!

Ezzel a győzelemmel fiataljaink feljöttek a 8. helyre a tabellán. Gratulálunk a győzelemhez.

Felnőtt csapatunktól is mindenki győzelmet várt, hiszen a 2 pont megszerzésével a tabellán megelőzhettük volna Gödöllő csapatát. Sajnos a mérkőzés nem úgy indult, ahogy szerettük volna, megint sikerült kissé az öltözőben maradni, és mire feleszméltünk már kaptunk is 2 gólt. Azonban ezt követően összeállt a védekezés, jött a kapusteljesítmény és szebbnél-szebb gólokat szereztünk. A támadójátékunkban szinte nem volt probléma (leszámítva az első 10 percet), mert sikerült gyors gólokat szereznünk, jöttek az átlövések, bejátszások, szélső ziccerek. Jó százalékban értékesítettük a helyzeteinket, leszámítva a 7 métereseket. De így is sikerült 2 gólos előnyre szert tennünk az első félidő végére (13-11). Következett a második félidő, ahol mindenki reménykedett egy hasonló folytatásban. Sajnos nem így történt. Egy-két bírói ítélet felborzolta a kedélyeket, melyből nem tudtunk erőt meríteni. Többször játszottunk emberelőnyben, de valahogy nem sikerült ezt a plusz gólokra váltani. A kapusteljesítményünk visszaesett. Több labdát is szereztünk, sajnos azonban indításaink pontatlanokká váltak, és nem tudtunk könnyű gólokat szerezni. Támadásban sorra adtuk el a labdákat, egyre több technikai hibát követtünk el, átlövőteljesítményünk visszaesett. A mizsei csapat kevesebbet hibázott és második félidő hajrájában magához ragadta a vezetést, melyet már nem is adott ki a kezéből, a mérkőzés végéig (23-25). Így sikerült elvinnie a két pontot.

 

 

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu