Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Megkezdődött a hétvége

Elkezdődött a kézilabdás hétvége, melyet serdülő csapatunk nyitott az Országos Serdülőbajnoság alsóházi rájátszásában. A fiataljaink megmutatták, hogy nem egyszerű Hajdúnánáson vendégként pontot szerezni, és nem is sikerül mindenkinek. Madai Tamás a serdülő csapat edzője értékelte a mérkőzést.

Madai Tamás: Az alsóházi rájátszás 2. fordulójában a Miskolc csapatát láttuk vendégül. Ellenfelünk is győzelemmel kezdte a rájátszás mérkőzéseit. Hazai pályán a Tiszavasvári csapatát győzték le 4 góllal. Nehéz meccsre számítottunk a jó erőkből álló rivális ellen.

Hajdúnánás – Miskolc  33-30 (17-14)

Hajdúnánás: Reszegi Zsolt, Nyeste Richárd (kapusok) , Nagy László 1, Németh Kristóf, Ménfői László 3, Bata Tibor 17, Nagy Máté, Alföldi Máté 3, Daróczi Balázs 1, Bodogán Péter, Körtvélyesi Zsolt 6, Harsányi Dávid 2, Reszegi Sándor

A mérkőzés első részében felváltva estek a gólok. Aztán hol az ellenfél lépett el 2 góllal, hol a mi csapatunk. Az első félidő 17. percében azonban már 4 góllal vezettünk. Ebben a periódusban átlövéseink jól sikerültek, ziccereinket gólra váltottuk.
A 2. félidőben folytatódott a jó széria. Csapatjátékban tudtunk most előre lépni. Végre a beállót megtaláltuk a falban, és ő góllokkal hálálta ezt meg. A 2. félidő közepén már 6 góllal is vezettünk, de a végére kiengedett a csapat, ennek ellenére is megérdemelten tartottuk itthon a 2 bajnoki pontot.
Jövő héten a Tiszavasvári otthonába látogatunk. Nehéz meccsre számítunk, de ha a csapatjáték jól működik akkor győztesen térhetünk haza.

Gratulálunk fiataljainknak, megmutatták a "nagyoknak", hogy mi az elvárás egy hazai mérkőzésen!

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu