Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Hétvégi beharangozó

A hétvégén NBI/B-s férfi csapataink a Primavera Mizse KC alakulait látják vendégül. A mérkőzés igen nagy téttel bír a hajdúnánásiak helyezését illetően. Az előző heti szereplések alapján bármi megtörténhet, nézzük mi várhat csapatainkra!

Férfi felnőtt csapatunk az elmúlt hétvégén sikeresen legyőzte a vendéglátó hajdúböszörményi gárdát. A csapat igen nagy küzdeni akarásról tett tanúbizonyságot, melyet a mérkőzésre kilátogató szurkolók vastapssal honoráltak. Ezen a sikeren felbuzdulva hazai pályán is be kell húzni 2 pontot. A lajosmizsei csapat a múlt héten hazai pályán szenvedett vereséget a vendég balmazújvárosi csapattól, egy igen gólszegény mérkőzésen 24-20-ra maradtak alul. Ez az eredmény nem tekinthető rossznak, ha a két csapat tabellán elfoglalt pozícióját vesszük alapul. Azt azonban tudni kell, hogy a Lajosmizse igen veszélyes hazai pályán és képes meglepetést okozni, de vendégként korántsem olyan sikeres. Igaz, a tavaszi fordulóban idegenben győzték le az Ózd csapatát. Bízunk a hazai győzelemben, mivel egy győzelemmel és a megszerzett 2 ponttal akár megelőzhetjük a Gödöllő csapatát, aki Balmazújvárosban vendégszerepel.

Junior csapatunk esetében is sorsdöntő a mérkőzés, hiszen a vendégek 1 ponttal vannak mögöttünk. Egy esetleges győzelemmel, le tudnánk szakítani az üldözőinket, és akár megelőzhetjük az egri csapatot a tabellán. A múlt héten Labancz Mihálynak nem volt egyszerű dolga a böszörményi csapat ellen, a sok sérült miatt. A héten reméljük felépülnek a sérültjeink, és juniorjaink a hazai közönség előtt látványos győzelmet aratnak.

Reméljük minél többen látogatnak el a mérkőzésekre, hiszen fontos mindkét csapatunk számára a győzelem!

Felnőtt mérkőzés:

2013. március 10. vasárnap  17.00 Hajdúnánás Robzol 2000 KSE - Primavera Mizse KC

Junior mérkőzés:

2013. március 10. vasárnap  15.00 Hajdúnánás Robzol 2000 KSE - Primavera Mizse KC

Hajrá Nánás!

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu