Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Sereghajtók csatája

Hétvégén kerül megrendezésre az NBI/B keleti csoportjában, a Hajdúböszörményi TE és a Hajdúnánási Robzol 2000 KSE csapatának férfi felnőtt és junior mérkőzése. A tabella alapján egy igen érdekes, és a bajnokság további kimenetelére feletébb fontos mérkőzések elé néznek a csapatok.

Mindkét alakulat célja a bentmaradás, melyhez most a vendég hajdúnánásiak állnak közelebb, hiszen megelőzik a jelenleg utolsó helyen álló hazaiakat. Viszont, ha a böszörményiek megnyerik ezt a találkozót, akkor felzárkózhatnak a vendégekre, és még kiélezettebb harc fog folyni a bentmaradásért. Ezek alapján 4 pontosnak is nevezhető ez a mérkőzése.

Az előző fordulóban mindkét csapat igen súlyos vereséget szenvedett el, míg a hazaiak a Balmazújváros otthonában szenvedtek 10 gólos vereséget, addig a hajdúnánásiak otthon kaptak ki a jelenleg listavezető törökszentmiklósi csapattól 9 góllal. Mindkét csapat szeretne bizonyítani a rossz rajtot követően, illetve az őszi szezonban elszenvedett 1 gólos vereségért a böszörményiek minden bizonnyal szeretnének visszavágni. Érdekes mérkőzésre számíthat mindkét szurkolótábor.

A juniorok mezőnyében is rangadónak számít a két szomszédvár rangadója. A hazaiak a 10., míg a vendégek a 9. helyet foglalják el a tabellán. A juniorok esetében is elmondható, hogy mindkét csapat rosszul kezdte a tavaszi rajtot. A böszörményeik igen súlyos 21 gólos vereséget szenvedtek idegenben a balmazújvárosi fiataloktól. A vendég nánásiak 5 góllal maradtak alul a dobogós törökszentmiklósi csapattal szemben. Ősszel a vendég csapatnak sikerült legyőznie a jelenlegi vendélátót, igen magabiztos 13 gólos különbséggel. Ezek alapján érdekes összecsapásra számíthatnak a kilátogató szurkolók.

A mérkőzések időpontjai:

2013. március 2. 17:00 - felnőtt mérkőzés (a teljes forduló itt olvasható)

2013. március 2. 19:00 - junior mérkőzés (a teljes forduló itt olvasható)

Reméljük minél több hajdúnánási szurkoló látogat el a mérkőzésre, szurkoljunk együtt a csapatnak!

 

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu