Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Hajdúnánás Robzol 2000 KSE - CLASS Törökszentmiklósi KE

Megkezdődött az NBI/B keleti csoportjának tavaszi szakasza. A hajdúnánásiak az őszi szezon listavezetőjét a törökszentmiklósi csapatot látták vendégül. A vendégek egyértelműen a 2 pontért jöttek. A mérkőzésre kilátogatott nézők igen érdekes félidőket láthattak...

Mi is történt valójában? Nem sokan értik az első félidő eseményeit, ahol is a hajdúsági csapat a gyöngyösi vendégjátékosokkal lépett pályára. A törökszentmiklósi csapat mintha csak ezt várta volna, és egy olyan védekezést mutatott be amit a hazai publikum még nem igen látott. Az első 10 perc után már a vendégek vezettek 6-1-re, amikor Hadas Sándor időt kért. Sajnos nem segített a csapaton. Így a félidőt, szinte megalázó 4-15-ös eredménnyel zárták a csapatok. Ekkor azonban jött egy drasztikus csapatváltás. Szinte a teljes hazai csapat lecserélésre került és ennek meg is lett az eredménye. A törökszentmiklósi csapat "hátradőlt", kissé belenyugodott az eredménybe, aminek köszönhetően sok technikai hibát követtek el, melynek következtében a hazaiak könnyű gólokat szerezhettek. Sikerült is a felzárkózás és az 50. percben, már csak 5 gólos volt a hátrány. Ekkor azonban egy fegyelmezetlenség miatt, 2+2 perces kiállítást szenvedett el a hajdúsági csapat. Így a vendégeknek sikerült újra növelni a különbséget. A mérkőzés egy vendég időntúli 7 méteressel zárult, melyet Felföldi kapus sikerrel hárított, így csak 9 gól lett a különbség.

Ha a mérkőzés pozitívumait keressük, akkor mindenképp ki kell emelni a kapusteljesítményt, és a második félidőben nyújtott teljesítményt, ahol is a hazai játékosokon látszott, hogy ők szeretnék megmenteni ezt a mérkőzést és feledtetni a szurkolókkal az 1. félidőben nyújtott minősíthetetlen teljesítményt!

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu