Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Kezdődnek az NBI/B-s küzdelmek

A hétvégén elrajtol az NBI/B Keleti csoportjának tavaszi időszaka. Nagy változások történtek a téli átigazolási időszakban. Több csapat is újabb igazolásokkal erősített. Így a bajnoki címre esélyes csapatok még kiélezettebb csatára számíthatnak. Csapatunk az egyik bajnosaspiránst, jelenleg listavezető,  törökszentmiklósi csapatot látja vendégül.

Az őszi szenzonban igen meglepő eredményt okozott csapatunk a jelenlegi vendég otthonában, mivel egy szoros mérkőzésen, 25-24 vereséget szenvedtünk. Ezt az eredményt nem tükrözi a tabella állása, mivel mint már említettem a törökszentmiklósi alakulat jelenleg az első, míg a hazai csapat az utolsó előtti pozícióban zárta az őszi szezont.

Kis Gergely a CLASS Törökszentmiklósi SE edzője elmondta, hogy az első 4. fordulóban igen nehéz helyzetben vannak, mivel 3 idegenbeli mérkőzés vár rájuk, de mindenképp szeretnének listavezetőhöz híven, diadalmaskodni az elkövetkező mérkőzéseken. A csapat célja a dobogó megszerzése, de nem tettek le a bajnoki cím megszerzéséről sem. A téli átigazolás nem érintette a TSE csapatát, mint sok más bajnokesélyes csapatot.

A hazaiak felkészülése igen körülményesre sikeredett. A téli felkészülés során történtek erősítések, érkeztek új játékosok a csapathoz. A vendégekkel szemben nekünk nem a bajnokság megnyerése és a dobogós hely a cél, hanem a bajnokságban maradás.

Várunk minden kedves szurkolót, buzdítsa a csapatot, hogy elérje ezen célját!

A felnőtt bajnokság mérkőzései itt olvashatóak, a junior csapat menetrendje itt található.

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu