Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Tartalmas hétvége

Fiataljaink tartalmas hétvégét tudhatnak maguk mögött. Utánpótlásunk nemcsak Gyöngyösön, a diákolimpián bizonyíthatott, hanem a Főnix kupán is megmutatkozhattak fiataljaink. Mind a két torna, igen nagy elismerést jelent a klubnak, másrészt a fiataloknak egy jó felmérést jelent, hogy hol is tartanak az ország többi klubjához képest.

Főnix kupán a 2000-ben és a 2001-2002-ben született fiúk képviselhették klubunkat.

A 2000-es korcsoporban a népes jelentkezők közül, fiataljaink a 15 csapatból álló tornán az 5 fős "B" jelzésű csoportba kerültek. A csoport igen nívós ellenfeleket jegyzett.

1. Pick Szeged

2. Gyöngyösi SI

3. Sárospataki Torna Club

4. XVI. ker. Budapest

5. Hajdúnánás

Csapatunk a nem ijedt meg a "nagynevű" ellenfelektől, és bizonyítási vágytól fűtve, kezdte mérkőzéseit. Az 1. mérkőzésen ennek a nagy elánnak a sárospataki csapat látta kárát, mivel a fiaink 27-7 győzelmet arattak felettük. A szombati játéknapon három mérkőzés várt csapatunkra. Elsőként a fővárosi csapatot sikerült legyőzni (18-10), majd egy igen szoros találkozón maradtunk alul gyöngyösi fiatalokkal szemben (15-17). Utolsó csoportbeli mérkőzésként jött a Szeged csapata. Szoros mérkőzésen, sajnos nem sikerült a győzelem (11-14), de így is tisztesen helytálltak a fiataljaink.

A csoportmérkőzések alapján a 7. helyért játszhatott csapatunk, melyet sikerült is megszerezni. Azonban ehhez le kellett győzni a várpalotai csapatot (20-8), majd a Dabas csapatát (20-11).

A 2001-2002-es korosztály 19 csapatból álló tornán szereplhetett. Csapatunk az 5 fős "B" jelzésű csoportba került, ahol igen neves NBI-es csapatok utánpótláscsapataival mérkőzhettek.

1. Éles Kézisuli

2. FTC - Eskimo Kids

3. Orosháza FKSE 2

4. Kecskeméti Sportiskola

5. Hajdúnánás

Fiataljaink a csoportmérkőzések során a kecskeméti csapattal kezdtek, ahol egy szoros mérkőzésen arattak diadalt (9-12). Majd következett a Ferencváros utánpótlás csapata, akik ellen 8-21 vereséget szenvedtünk. Másnap, szombaton a soron következő ellenfél az Éles Kézisuli csapata volt, ahol a fiúk válogatott játékos gyerekével mérkőzhettek. Sajnos nem sikerült a bravúr, végeredmény 8-24. Majd következett az utolsó csoportmérkőzés, az Orosháza csapata ellen. A fiúk bizonyították tudásukat, és magabiztos győzelmet arattak (16-9).

A csoportmérkőzéseket követően következett a rájátszás, ahol 1. körben Balmazújváros csapata volt az ellenfél. A késői időponthirdetés miatt, csapatunk nem jelent meg a mérkőzésen, így 10-0-s győzelemmel a Balmazújváros jutott tovább. Csapatunk a 11. helyért játszhatott. Sajnos, nem sikerült felpörögni a mérkőzésre, így 9-16-os vereséget szenvedtünk a Böhönyei Festetics DSE csapatától. 12. helyen zártuk a tornát.

Gratulálunk minden csapatunknak!

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu