Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Serdülő csapatunk januári mérkőzései

Fiataljaink Sárospatak ellen folytatták haza szereplésüket. A mérkőzés a tabella alapján rangadónak számított, hiszen a tét az volt, hogy sikerül-e a hajdúsági csapatnak "ragadni" a középmezőnyhöz, vagy visszacsúszik a tabella hátsó régiójába. A pataki mérkőzést követte a szomszédvári rangadó, a Balmazújváros csapata ellen. A találkozó esélyesei a vendéglátók voltak, azonban szerettük volna ezt megcáfolni. A mérkőzéseket Madai Tamás a serdülő csapat edzője értékelte.

2013. január 18.

Hajdúnánás – Sárospatak  24-29 (10-21)

Hajdúnánás: Reszegi Zsolt, Nyeste Richárd (kapusok), Nagy Máté, Bata Tibor 6, Daróczi Balázs, Bodogán Péter, Nagy László 3, Harsányi Dávid 2, Ménfői László 4, Alföldi Balázs, Németh Kristóf, Alföldi Máté 2, Szabó Tibor 5, Varga Ákos, Körtvélyesi Zsolt 2

Madai Tamás: Az idegenbeli 7 gólos vereség után bíztunk abban, hogy vissza tudunk vágni a Sárospatak csapatának. Sajnos nem így alakult. A mérkőzést olyan gyengén kezdtük, mint még talán soha. Sorra maradtak ki a helyzetek, sorozatosan eladtuk a labdát, melyből ellenfelünk könnyű gólokkal nagy előnyre tett szert. A 2. félidőben viszont a csapat magára talált, és elkezdtünk felzárkózni. Sajnos csak szépíteni sikerült a végeredményen.

2013. január 22.

Balmazújváros – Hajdúnánás 32-22  (16-12)

Hajdúnánás:  Reszegi Zsolt, Nyeste Richárd (kapusok), Nagy Máté 2, Bata Tibor 8, Daróczi Balázs, Bodogán Péter, Nagy László 1, Harsányi Dávid 1, Ménfői László 3,  Németh Kristóf 1, Alföldi Máté ,  Varga Ákos, Körtvélyesi Zsolt 6

 

Madai Tamás: A tabella 2. helyét elfoglaló Balmazújváros ellen léptünk pályára. Ismerve az ellenfél játékerejét, tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz. Az előző heti mérkőzésünkhöz képest nagy változás mutatkozott az első félidei játékunkban. Védekezésünk remekül működött, a kapuban pedig Reszegi Zsolt nagyszerű védésekkel nehezítette ez ellenfél dolgát. Támadásban is szép dolgokat csináltunk, méltó ellenfelei voltunk ennek az erős ellenfélnek. A 2. félidőben kicsit elfáradtunk, így lett nagyobb különbség a végére.

 

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu