Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Nem sikerült az újabb bravúr

A hajdúnánási férfi kézilabda NBI/B-s csapata újabb idegenbeli mérkőzéssel kezdte a 10. fordulót. Ezúttal a vendéglátó a szintén bajnokaspiráns Nyíregyháza-Nyír-Komplett együttese volt.

A mérkőzés alakulását a hazaiak szempontjából, az alábbi cikk jól mutatja.

Parádésan kezdte utolsó idei, hazai tétmeccsét a második vonalbeli férfi kézilabda bajnokság Keleti-csoportjában szereplő Nyíregyháza-Nyír-Komplett. Pénteken este a hajdúnánásiak ellen az első hat hazai lövésből gól született, ráadásul mindet más játékos lőtte. Az első húsz percben (14-7 volt az állás) nem is cserélt Bartha Dénes, a nyírségiek mestere. Közben azért akadtak problémák is, elsősorban támadásban és az elpuskázott kísérleteket góllal büntették a hajdúságiak. A játékrész harmadik harmadában aztán ismét jól muzsikáltak a házigazdák, így megnyugtató előnnyel várhatták a szünetet.

A második félidőben érthetetlenül sok hibával játszottak a hazaiak, amiket a nánásiak rendre kihasználtak. Olvadozott Bozidar Bursacék előnye, de a győzelem igazán nem forgott veszélyben, mert a legszorosabb állásnál is négy volt közte (30-26). Aztán az utolsó percekre összekapták magukat Vasas Györgyék, és Varga László ötvenedik bajnoki gólja jelentette az idén itthon az utolsó nyíregyházi gólt. 

Nyíregyháza-Nyír-Komplett-Hajdúnánás 35-29 (19-10)
Bujtosi csarnok, 500 néző, v.: Szécsi, Szőke.
Nyíregyháza-Nyír-Komplett: Tamási – Szöllősi 4, Tarnavölgyi 4, Varga L. 6/2, Braun 4, Bursac 3/2, Vasas Gy. 5. Csere: Oross (kapus), Szűcs 4/2, Bécsi 1, Erdős 2, Dancs 1, Kovács Á. 1. Edző: Bartha Dénes. Kiállítások: 8, illetve 12 perc. Hétméteresek: 4/3, illetve 4/2.

(forrás: szon.hu)

Az utolsó fordulóban a Békés együttese lesz a hajdúnánási csapat soron következő ellenfele. Kérünk minden szurkolót, hogy tekintse meg ezt a mérkőzést, és szurkoljon a csapatnak, hogy győzelemmel zárhassák az időny őszi szakaszát!

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu