Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Junior - Hajdúnánás Robzol 2000 KSE - Balmazújvárosi KK

Szomszédvári rangadóra került sor az NBI/B Keleti csoportjában. A hajdúnánási felnőtt férfi és junior csapatok a balmazújvárosi alakulatot látták vendégül. A junior mérkőzést Labancz Mihály a csapat edzője értékelte

HAJDÚNÁNÁS KSE – BALMAZÚJVÁROSI KK         25 – 34    (16 – 15)

RESZEGI – KELEMEN, BATA 9/3, POTÓCZKY 5, TUPICZA 3, CSUZDA 5, MÉNFŐI 1

CSERE: TORMA (KAPUS), DANKÓ, ZIHOR, MURVAI, MOLNÁR, MAGI 2

KIÁLLÍTÁS : 6 PERC ill. 6 PERC

7 MÉTERES: 3/3 ill. 4/2

LABANCZ MIHÁLY:

 Sajnos nem jött be a „kívánságom”. Azt reméltem, hogy az elöl álló csapatokkal jó meccseket fogunk játszani. A Balmazújvárossal nem sikerült. Pedig nem indult rosszul. Az első félidőben jól támadtunk, megtaláltuk a réseket a magasabb, erősebb ellenfél védőfalában. Bár a gólok nagy részét a 3 belső emberünk lőtte (14 gólt!), még így is előnnyel fordultunk. Már ekkor is gondjaink voltak a védekezéssel, mert nem léptünk ki időben az átlövőkre, de ezt még tudta kompenzálni a kapusteljesítmény, illetve a támadások hatékonysága.

 A szünetben már látszott a fásultság a csapaton. Volt aki fáradt volt a betegsége miatti edzéshiány miatt, volt aki egyszerűen „nem érezte” a meccset. A második félidőre védekezést váltott az ellenfél és 4 perc alatt  3 gólos előnyre tett szert. Az időkérés sem segített, ugyanis nem tudták megvalósítani a fiúk megbeszélteket. Sok eladott labda, technikai hiba és rossz támadás befejezés jellemezte a támadójátékunkat. Most látszott igazán, hogy keveset tudunk együtt edzeni. Hiányzott az összhang, az együtt gondolkodás. Az akarattal nem is volt baj, csak ez görcsösségbe csapott át. Mindenki egyénileg akarta megoldani a helyzetet, így birkózás, ötlettelenség alakult ki. A végén sajnos sok lett közte.

 Ez a Balmazújváros tavaly megnyerte a bajnokságot. Ellenük sikerült egy félidőn át vezetnünk. Nincs már ennyi különbség a két csapat között, mint az eredmény mutatta. Fejlődtünk, de még most jobbak voltak.

A következő ellenfelünk idegenben a Mezőkövesd gárdája, a csoportunk legjobb csapata.  Ők évekig az első osztály utánpótlásában edződtek. Nekik nem 15 emberből kell kiállítani a csapatot, hanem összeszedik a legügyesebb gyerekeket fél Magyarországról és belőlük állítanak ki egy ütőképes csapatot. Ellenük a tisztes helytállás a tét.

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu