Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Hajdúnánás Serdülőcsapat 2012/2013

Serdülőcsapatunk idén is részt vesz az Országos Serdülőbajnokságban és indul az Országos Ifjúsági kupában. Madai Tamás edző értékelte a felkészülési időszakot és beszámolt a csapatot érintő változásokról.

A serdülőcsapat kerete az elmúlt évhez képest néhány változáson ment keresztül. Két játékosunk (Ménfői Attila –Gyöngyösre, Deli Dávid – Békésre) más csapatba igazolt. Ez nagy érvágás a csapatnak, hiszen a két leggólerősebb játékosunk távozott, viszont ha úgy közelítjük meg akkor öröm is egyben, hogy ügyes játékosainkra magasabb szinten is felfigyelnek.
A korosztály viszont az elmúlt évhez képest nem változott. Maradt a felső korhatár az 1996-os év. Ez a mi csapatunknak komoly problémát okoz, hiszen 1996-ban született játékosunk csupán 2 fő van (Ménfői László, Nagy Máté). A többiek 1997- ben, vagy 1998-ban születtek. Sőt, edzéseinket több 1999-ben és 2000-ben született játékos is látogatja. Jelenleg a keretünkben 16 játékos van, ők hetente 1 edzésen kiegészülnek a fiatalabb játékosokkal is.
Így próbáljuk felvenni a versenyt ellenfeleinkkel az Országos Serdülőbajnokság C csoportjában, ahol Szabolcs-Szatmár- Bereg megye, Heves megye, Borsod megye és Hajdú-Bihar megye csapatai mérkőznek egymással.
A következő csapatokkal játsszuk mérkőzéseinket hétről –hétre: Hajdúböszörmény, Ózd, Mezőkövesd, Tiszavasvári, Sárospatak, Csenger, Nyíregyháza, Balmazújváros, Debrecen, Miskolc.

A 2012-2013-as szezonra augusztus első napján kezdtük a felkészülést. Heti 4 edzéssel készültünk a mérkőzésekre. Az edzéseken az erőnlét megszerzése mellett a labdatechnikai feladatok, csapatrész képzés, voltak előtérben. E mellett fontos szempont, hogy igazi csapatként tudjanak együttműködni egy közös cél érdekében. A srácok lelkesen látogatták az edzéseket, komoly munkát végeztek. Felkészülésünket több edzőmérkőzéssel is kiegészítettük. Az ifjúsági csapattal,  a lány serdülőcsapattal, Balmazújváros, Nyíregyháza csapataival gyakorolhattuk az edzéseken tanultakat.
Szeptembertől heti rendszerességgel jászuk mérkőzéseinket. A csapat több tagja az Országos Ifjúsági Kupa mérkőzésein is részt vesz.
Bízunk abban, hogy a sok mérkőzés, és az ezeken a mérkőzéseken szerzett tapasztalat a későbbiek során hasznossá válik és több játékosunk az ifjúsági csapatban, majd a felnőtt csapatban mutathatja meg a tudását.

Madai Tamás edző

 

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu