Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Elkezdődött a tavaszi szezon

Megkezdődött a 2014/2015 NBII Északkeleti csoportjának tavaszi kiírása. Csapataink igen kedvező pozícióban pihenhették ki az őszi mérkőzéseket. Juniorjaink a dobogó legtetején, míg felnőtt csapatunk a 2. helyen várta a tavaszi folytatást. Eltelt három forduló és nem várt eredmények születtek.

A nyitán, az őszi mérkőzés alapján, egy könnyű találkozónak ígérkezett a Bőcs otthonában. Juniorjaink hozták is a kötelezőt a magabiztos győzelmet. Azonban a felnőtt csapatunk nem várt nehézségbe ütközött. A lelkes és jól játszó hazai csapat mellett a játékvezetőkkel is meg kellett küzdenie Hadas Sándor tanítványainak. Nagy nehezen sikerült megszerezni a két pontot.

Bőcs KSC - Hajdúnánás Robzol-2000 KSE 20:32 (junior)

Bőcs KSC - Hajdúnánás Robzol-2000 KSE 27:28 (felnőtt)

A mérkőzést követően érezhető volt, hogy nem lesz egyszerű a szezon 2. szakasza, hiszen több csapat is erősíteni tudott, viszont mi csak gyengültünk. Ugyanis Csuzda Máté eligazolt a Kisvárda csapatához, kívánunk neki sok sikert és eredményes, sérülésmentes játékot. Illetve több sérülttel is küzd a csapat akik játékára nem számíthat Hadas Sándor a következő néhány mérkőzésen.

Ilyen előjelekkel következett a tavasz 2. mérkőzése, amikor is hazai pályán fogadtuk a Mátészalka csapatát. Juniorjaink kisebb-nagyobb hullámvölgyeket megélve itthon tartották a két pontot. A felnőtt mérkőzés ismételten tartogatott meglepetéseket a lelkes szurkolók számára. Az első félidőben a csapat olyan arcát mutatta, amit már nagyon régen lehetett látni. Enerváltan, kissé belealudva a mérkőzésbe kezdtük a játékot. A lelkes vendég szalkai csapat megérezte a lehetőséget és mindent megtett a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. Sikerült is nekik, hiszen a félidőben csak 1 gólos hazai vezetés mellett mentek pihenőre a csapatok. A második félidő első 10 perce nem hozott változást. Azonban ekkor átszakadhatott valami gát a fiúkban és elkezdtek játszani. Folyamatosan szakított le az ellenfelet és látványosabbnál látványosabb akciókat vezetve végülis magabiztosan nyerték meg a találkozót.

Hajdúnánás Robzol-2000 KSE - Mátészalkai MTK 35:28 (junior)

Hajdúnánás Robzol-2000 KSE - Mátészalkai MTK 31:19 (felnőtt)

Ilyen vegyes előjelekkel következett a szomszédvári rangadó, a Tiszavasvári csapata ellen. A mérkőzés pikantériája, hogy a nyírségi egyesületnél az a Molnár András az edző, aki a hajdúnánási NBI/B-s lányoknál is a vezető edzői szerepet tölti be. Továbbá a vasvári csapat védekezésének egyik oszlopa Kovács László, akit jól ismerhet a hajdúnánási közönség.

A junior mérkőzés is meglepetéssel szolgált a hajdúnánási fiataloknak, hiszen eddigi legsúlyosabb vereségüket szenvedték el ebben a bajnoki idényben. Ezzel veszélybe került a bajnoki cím.

A felnőtt mérkőzésre szépszámú közönség gyűlt össze, az amúgy is igen jó hangulató vasvári sportcsarnokba. Jól kezdtük a mérkőzést a 10. percig nálunk volt az előny. A 18. percre sikerült egy 3 gólos előnyre szert tenni, de ekkor valami megváltozott. A vasvári csapata feljött és a 24. percre már 9-9-et mutatott az eredményjelző. A félidőt 12-12-vel zárták a csapatok. Egy igen kiélezett második félidőre volt kilátás. A második játékrészben fej-fej mellett haladtak a csapatok egyik társaság sem tudott, két gólos különbséget kialakítani. A 29. percben 23-22 hazai vezetés mellett sikerült a gólt szerezni, majd egy időntúli szabaddobással akár a győzelem is meg lehetett volna, de nem sikerült, így a vége X. A kilátogató vendég, hajdúnánási szurkolók "nemtetszésüket" fejezték ki a játékvezetők bíráskodása iránt. Sajnos így ismét pontot vesztettünk...

Tiszavasvári SE-QUICK 2000 - Hajdúnánás Robzol-2000 KSE 34:27 (junior)

Tiszavasvári SE-QUICK 2000 - Hajdúnánás Robzol-2000 KSE 23:23 (felnőtt)

A bajnokságban most szünet következik, azonban a mi csapatunkat ez nem érinti, mivel egy előrehozott mérkőzésen Kazincbarcikára látogatnak a fiúk. Nem lesz egyszerű mérkőzés, egyrészt az előző találkozók sérelmei, másrészt a jó formában lévő hazaiak, biztosan nem adják könnyen a pontokat. Amennyiben nyer a barcikai csapat, úgy elérhető távolságba kerül a tabella 2. helye, a felnőtt mezőnyben. A juniorok esetében, pedig egy esetleges győzelem esetén lehetőség nyílik a dobogóra való feljutásra.

Reméljük mindkét csapatunknak sikerül elhoznia a két pontot!

Hajrá Nánás!

 

 

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu