Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Őszi zárás

Igen fontos mérkőzéseket játszottak a hajdúnánási férfi kézisek, az NBII északkeleti csoportjának záró fordulójában. Juniorjaink az őszi elsőségért, míg felnőtt csapatunk a dobogóért küzdött az ősz utolsó mérkőzésén a Kisvárda csapatai ellen.

Juniorjaink magabiztosan végig irányítva megszerezték a győzelmet, ezzel Madai Tamás tanítványai egy vereséggel a dobogó első helyén várják a tavaszi folytatást. Felnőtt csapatunknak ezek után fel volt adva a lecke, mivel a tavalyi bajnokkal kellett megküzdeni a dobogón maradásért. Hadas Sándor fiai nem kezdték jól a mérkőzést, egy igen álmos csapat benyomását keltve léptek a fiúk a pályára. Ezt kihasználva a vendég várdaiak domináltak a mérkőzés elején és mérkőzés 20 percéig irányították a találkozót. Ekkor 11-8-ra vezettek a vendégek. Hadas Sándornak sikerült rendet tenni a fejekben és egy 5-0-s rohammal a hazaiak megfordították a mérkőzés állását. A félidei pihenőre 2 gólos nánási előnnyel mentek a csapatok. A második félidőre nem változott a játék képe, nem sikerült Csuzdáéknak leszakítani a vendég kisvárdai csapatot, beragadt az 1-2 gólos hazai vezetés. Ez egészen a második játékrész feléig tartott, amikor is összeállt a védekezés a vendégek kezdtek elfáradni és Hadas Sándor folyamatos cseréi meghozták az eredményt. Sikerült egy gyorsabb játékot ráerőltetni a várdai csapatra és Felföldi jó kapusteljesítményének, és a Csuzda, Ötvös látványos  indulásainak köszönhetően az utolsó 10 percben állva hagyták a hajdúságiak a vendégeket. A vége 10 gólos hazai siker, ezzel a győzelemmel a 2. helyen vonulhat pihenőre a nánási csapat.
Gratulálunk mindkét csapatunknak, és jó pihenést kívánunk! Szurkolóinknak megköszönjük eddigi kitartó biztatásukat, és kívánunk békés, boldog karácsonyi ünnepeket!

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu