Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Kazincbarcika volt a vendég

Mind a junior, mind a felnőtt csapatunk egy igen fontos és kemény mérkőzés elé nézett az elmúlt hétvégén az NBII északkeleti csoportjának 9. fordulójában. Mindkét csapatunk a dobogós helyek életbentartásáért lépett pályára.

Junior csapatunknak sikerült 1 góllal megnyerniük a mérkőzésüket, ezzel versenyben tartaniuk magukat a dobogó első helyéért vívott harcban.
Felnőtt csapatunk nem kezdte jól a mérkőzést, az első két támadásunkat nem tudtuk góllal befejezni. A vendég barcikaiak pedig két lerohanással ziccerbe kerültek. Azonban az eredményjelző továbbra is 0-0 mutatott, Felföldi Róbert bravúrjainak köszönhetően. Ezt követően azonban sikerült gólra váltani a támadásunkat és megszereztük a vezetést. Azonban a vendégek nem adták fel és egy látványos "kínai" figurával egyenlítettek. A védekezésünk feljavult több szerzett és kivédekezett labdából indíthattunk támadásokat, azonban nem sikerült góllal befejezni a támadásokat. Mindkét kapuban jól teljesítettek a kapusok így a 12. percre csak 2-2-t mutatott az eredményjelző. Ekkor Hadas Sándor kikérte az első idejét, rendbe kellett tenni a támadójátékunkat. Az időkérést követően sikerült ellépni 2 góllal (4-2). A barcika azonban tartotta magát és nem engedte, hogy a nánási csapat jobban ellépjen. A játék képében folyamatosan benne volt a vendég egyenlítés, 7-7-nél egalizáltak a vendégek. Azonban az előnyünket hamar sikerült visszaszerezni (11-7 26. perc), igaz ehhez kellettek a vendég hibák és Felföldi Róbert fantasztikus védései. A félidő vége felé sikerült gyorsan indulni, és pontosan befejezni a támadásokat, így 5 góllal elléptünk a vendégektől (13-8). De egy-két technikai hibának köszönhetően felzárkóztak a vendégek és a félidő végére 13-10-et mutatott az eredményjelző.
Jól kezdtük a második félidőt, a vendégek emberhátrányba kerültek. Ezen két perc alatt sikerült egy 3-0 etapot produkálni, mellyel 5 gólra növeltük az előnyünket (16-11). Mikor már azt hittük, hogy sikerült megtörni a vendégeket, ismét felzárkóztak 3 gólra (17-14). Ekkor emberhátrányba kerültünk és a vendégek előtt ismét megnyílt az egyenlítés lehetősége, azonban a számtalan lehetőségeik közül csak egyet sikerült kihasználniuk, nem boldogultak Felföldi Róberttel a kapuban (17-15 10 perc). A vendégek időt kértek 3 gólos hazai előnynél, mivel a támadásaikban nem tudtak mit kezdeni a hazai 6-os fallal. Eközben Hadas Sándor folyamatosan forgatta a csapatát, minden posztra tudott pihent játékost beállítani. 19-15-ös állásnál talán azt hihettük, hogy egy kissé megnyugodhatunk, de egy fegyelmezettlen viselkedés miatt 2 perccel sújtottak bennünket. Azonban a vendégek nem tudtak élni ezzel az előnnyel, maradt a 4 gólos különbség. Ezt követően beindult a hazai gépezet. A kapuban továbbra is bravúrt bravúrra halmozott a hajdúnánásiak egyik legjobbja, a támadásaink pedig egyre szebbek egyre látványosabbak voltak. Folyamatosan sikerült megtörni a vendégek ellenállását és a végére sikerült kialakítani a 8 gólos hazai vezetést.

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu