Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Itt járt a DEAC

Egy hét kihagyás után, hazai pályán mérettettek meg csapataink, az NBII északkeleti csoportjának 7. fordulójában. A vendég a DEAC volt.

Junior mérkőzéssel indult az egy hetes szünetet követően a bajnokság. Igen kiélezett mérkőzés elé néztek Madai Tamás fiai, hiszen ha nyernek akkor a vesztett pontokat tekintve kiegyenlítik a hátrányukat. Jól kezdtek a fiatalok és megmutatták, hogy a két pontot hogyan, milyen játékkal lehet itthon tartani. A félidei 7 gólos előny csökkent a mérkőzés végére, de így is sikerült megtartani 3 gólt, mely elég volt a győzelemhez (31-28).
Felnőtt csapatunk is nehéz mérkőzés elé nézett. A debreceni csapat talán az egyik legerősebb keretével érkezett, ahol feltüntek volt nánási játékosok is. Leginkább Egri Gyula jelenlétét érezte meg a csapat, hiszen a mérkőzés egészében igen jó formában védett a hálóőr. Jól kezdtük a mérkőzést, feszes védekezés, gyors lerohanások, ziccerek. Akár 8 gólos előnyt is szerezhettek volna a hazaiak, azonban Egri Gyula és a kapufa meggátolta Hadas Sándor tanítványait a gólszerzésben. Így nem sikerült leszakítani a debreceni csapatot és a 16. percre 5-4-es hazai vezetést mutatott az eredményjelző. A félidő képe a későbbiekben sem változott, egészen a 23. percig. Ekkor 8-8 volt az állás, azonban ezt követően a félidő végéig sikerült egy 5-2 etapot hozni és 3 gólos hazai előnnyel vonultak a csapatok az öltözőbe.
A második félidő elejére sem változott a játék képe. Sok kihagyott ziccer jellemezte a hazai csapat játékát, a debreceniek pedig jól tartották a magukat. A második félidő közepére azonban sikerült felépíteni egy 7 gólos hazai előnyt, végre sikerült belőni a ziccereket. Illetve a vendégek fegyelmezetlensége megbosszulta magát. Nem bírták a sok kétperces büntetést, és mind mentálisan, mind fizikálisan elfáradtak. A vége 7 gólos hazai győzelem, 30-23.

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu