Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Fehérgyarmaton vendégszerepeltünk

Nem ígérkeztek felhőtlen összecsapásnak a mérkőzések. A tabella alapján akár a junior, akár a felnőtt csapat is egy egyértelmű mérkőzés elé nézhetett volna, de az NBII északkeleti csoportjában minden idegenbeli találkozó igazi kihívást jelent a csapatoknak.

Elsőként a fiatalok léptek pályára. Madai Tamás a juniorok edzője értékelte a mérkőzést: A mérkőzés első félidejében a védekezésünk és a kapusteljesítmény nagyon jól működött. Támadásban azonban sok hibával játszottunk, számtalan ziccert hibáztunk (a félidő eredménye: 10-10). A második félidőben a védekezés még feszesebbé vált,a kapusteljesítmény is javult, amit mutat a 2. félidőben kapott 4 gól is.
Támadásban egyre eredményesebbek tudtunk lenni, így fokozatosan el tudtunk lépni ellenfelünktől. Minden játékosom játéklehetőséget kapott, és mindenki hozzátett a győzelemhez.

A junior mérkőzés első félideje megmutatta, hogy a lelkes hazai csapat nem lesz könnyű ellenfél. A felnőtt csapatra egy igazi kiélezett mérkőzés várt. Sajnos a találkozón nem tudott jelen lenni Hadas Sándor, így a kispadon Szabó Attila és Madai Tamás edzőpáros irányította a csapatot. Nem indult jól a mérkőzés, a lelkes hazai gyarmati csapat 2-0-s vezetéssel indította a mérkőzés. Támadásainkat pontatlanul fejeztük be és csak a hirdetéseket sikerült eltalálni a lövések során. A védekezést sikerült összeszedni, és utolértük az ellenfelet, majd a félidő végére két gólos előnyre tettünk szert. A második félidőt is jól kezdtük, 3 gólosra növeltük az előnyünket. Azonban ekkor valami elromlott, ismét pontatlanság jellemezte a játékunkat, mind a védekezésben, mind a támadásban. A hazai szurkolók megérezték a győzelem lehetőségét, és űzték hajtották a hazai csapatot, akik ezáltal szárnyra kaptak, és 10 perccel a vége előtt már 2 gólosra növelték a vezetésüket. Újra át kellett lendülnünk a holtponton, ami sikerült is és 4 perccel a vége előtt már egyenlő volt az állás. Ezt követően sikerült magunkhoz ragadni a vezetést, és 40 mp-cel a vége előtt ismét nálunk volt a labda, Felföldi Robi védését követően. Támadást indítottunk, de a játékvezetők azonnal passzív játékot jeleztek, ekkor a Madai-Szabó "edzőpáros" időt kért. A fiúk megvalósították az elvártakat, de a ziccert hárította a haziak kapusa. 9 másodperc volt hátra, hosszú indítás, Felföldi Robi kilépett a kapuból, de nem érte el a labdát, a hazaik játékosa ütközött a visszafutó Daróczi Lajossal. A gyarmati szélsőnél maradt a labda, aki az üres kapura lőhetett, a játékszer a kapufán csattant. Azonban a játékvezető már lefújta a játékot, mivel a hazaik szélsője kilépett a labda elkapása során. Így maradt az 1 gólos vezetés, ezzel együtt az idegenbeli 2 pont is.
Nem volt egyszerű a mérkőzés, igen hullámzó teljesítmény jellemezte a csapat játékát, talán ezért sem sikerült leszakítani a lelkes, jó erőket felvonultató hazai csapatot. Sok csapatnak fog még meglepetést okozni a gyarmati csapat és a lelkes szurkolótábor.

Junior mérkőzés:
Fehérgyarmati VSE - Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE 14-22 (10-10)

Felnőtt mérkőzés:
Fehérgyarmati VSE - Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE 22-23 (10-12)

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu