Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Nehéz győzelem

A hat munkanapos héten sosem egyszerű játszani, így volt ez most is. Igaz juniorjaink megmutatták milyen egy szép győzelem, a felnőtteknek nem volt ilyen egyszerű dolguk.

Junior csapatunknak a tabellán elfoglalt pozíciók alapján nem ígérkezett könnyűnek ez a mérkőzés. Azonban a fiatalok megmutatták, hogy hogyan kell szép és fegyelmezett játékkal itthon tartani a két pontot. Madai Tamás csapata egy könnyed hazai győzelemmel vezette fel a felnőtt mérkőzést.

Hadas Sándornak már nem volt ilyen egyszerű helyzete, hiszen sok volt a hiányzó a csapatban. Így az sem volt egyértelmű, hogy milyen felállásban kezdenek a hajdúságiak a jó játékerőt képviselő berettyóiakkal szemben. A hiányzók ellenére nem kezdtek rosszul a srácok, a mérkőzés első perceiben már 2 gólos volt az előny. Azonban az újfalut nem lehetett lerázni és tartották magukat, olyannyira, hogy a félidőre ki is egyenlítettek a vendégek.

A félidőben Hadas mester fejmosást tarthatott a csapatnak, mert egy összeszedettebb gárda lépett pályára. Az első félidőben elkövetett rengeteg technikai hiba számát sikerült csökkenteni és Felföldi Róbert a kapuban lehúzta a rolót. A fiúk egyre pontosabban fejezték be a támadásokat az egyre fáradó vendégek ellen. Ennek ellenére az 50. percig fej-fej mellett haladtak a csapatok. Következett egy jó 5 perc, ami elegendő volt ahhoz, hogy több góllal elléphessenek a hazaiak. A végére kialakult 4-5 gólos előnyt sikerült megtartani és behúzni a mérkőzést.

Nem volt egyszerű mérkőzés, sem szurkolói, sem edzői szemmel. Ez lehetett a sok hiányzó, illetve a hatnapos munkahét eredménye is, de a fiúk megmutatták, hogy igenis tudnak egymásért küzdeni és rossz játékkal is tudnak nyerni. A berettyói csapat pedig megmutatta, hogy nem véletlenül tartózkodik a dobogó 3. helyén, sok csapatnak fognak még meglepetést okozni a későbbiekben.

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu