Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Szalkai vendégszereplés

Sajnos a Hajdúnánási Helyi Televízió munkatársai nem tudtak ellátogatni a mérkőzésre, így képes formában nem láthatjuk a mérkőzés összefoglalóját. Azonban mind Madai Tamás, mind Hadas Sándor értékelte a mátészalkai játékunkat.

Elsőként felnőtt csapatunk lépett pályára. Azt tudtok az előző NBII-es mérkőzések tapasztalatai alapján, hogy Mátészalkán nem könnyű nyerni. A fiúk így is készültek a mérkőzésre. Nézzük, hogy is látta a mérkőzést Hadas Sándor a felnőttek mestere.

Hadas Sándor: Kapusteljesítménnyel és védekezésünkkel már a mérkőzés elején jelentős előnybe kerültünk. Lelkes vendéglátóink küzdöttek becsülettel, de a rutin és a fiatalság lendülete ellen nem volt ellenszerük! A csapat nevében köszöntöm Csonka Fruzsinát, legfiatalabb szurkolónkat! Családjának sok boldogságot, erőt egészséget kívánunk!

Szép ajándék volt a csapat részéről Petinek és kedves családjának ez a szép siker. A csapat és a vezetőség nevében kívánunk nagyon sok boldogságságot a legifjabb hajdúnánási szurkolónknak.

A felnőtt siker után juniorjaink léptek pályára, akiktől szintén a győzelem volt az elvárás. Madai Tamás a fiatalok trénere így látta a mérkőzést.

Madai Tamás: Nagyon nehezen indult a mérkőzés. Védekezésben nem találtuk a ritmust, így sorra kaptuk a gólokat. Támadásunk is akadozott, nem igazán találtuk a megfelelő lövőhelyzeteket. A 15. perben 6-2 arányban vezetett a Mátészalka. Ezt követően időt kértem, megbeszéltük, hogy mi kellene ahhoz, hogy hatékonyabbak legyünk. Sikerült is, a félidőben már két gólos előnyben voltunk. A 2. játékrészben már teljesen összeállt a csapat. Hatékony védekezés, nagyszerű kapusteljesítmény, gyors lerohanásgólok.A 2. félidő 20. percében már 9 góllal vezettünk. Ezt követően már néhány kihagyott ziccer és technikai hiba miatt lett „csak” 6 gólos a győzelem. Gratulálok a fiúknak, hogy nem adták fel az első percek sikertelensége után, csapatként küzdöttek végig az ellenféllel és a néha furcsa játékvezetői döntésekkel.

Felnőtt csapat

2. forduló: MÁTÉSZALKAI MTK – HAJDÚNÁNÁS ROBZOL 2000 KSE 22 – 32  (8 - 15)
Hajdúnánás: Felföldi, Reszegi, Torma (kapusok), Tóth N.6, Hadadi L. 5, Csuzda M. 2, Takács G. 1, Fehérvári I. 1, Ötvös N. 4, Bancsók K. 1, Dankó J. 1, Csonka P. 5, Madai T, Szabó A. 2, Tupicza R. 1, Póser R. 3     Edző: Hadas Sándor

Junior csapat

2. forduló: MÁTÉSZALKAI MTK – HAJDÚNÁNÁS KSE  22-28 (9-11)

Hajdúnánás: TORMA ANTAL (kapus) Dankó József 6, BATA TIBOR 7, NÉMETH KRISTÓF 3, TUPICZA RÓBERT 3, Kelemen Zsolt 2, Nagy László
Csere: Reszegi Zsolt (kapus), Bodogán Péter, Harsányi Dávid, CSUZDA MÁTÉ 7, Nyeste Richárd, Topa Martin, Kujbus Levente  Edző: Madai Tamás

Gratulálunk mindkét csapatunknak a szép idegenbeli sikerhez. A héten a Tiszavasvári csapata látogat a hajdúnánási sportcsarnokba, akik az elmúlt fordulóban győzelmet arattak a tavalyi bajnok Kisvárda együttese ellen.

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu