Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Könnyed hazai győzelmek

Elkezdődött az újabb évad a hajdúnánási férfi kézilabda életében. Csapataink a 2014/15-ös évadban, az NBII északkeleti csoportjában kezdték meg a küzdelmeket.

Elsőként juniorjaink léptek pályára. Mind a csapat, mind a vezetőség most mutatkozott be az első tétmeccsén a hazai közönség előtt. A fiatalok meg is mutatták, hogy nem volt haszontalan az NBI/B-ben eltöltött néhány év. A junior csapat irányítását Madai Tamás vette át, ettől az évtől. Az első mérkőzést a következő szavakkal értékelte:

"Az első NBII-es bajnoki mérkőzés izgalmai még érződtek a csapaton. Szezon eleji formában játszottunk. Sok technikai hiba, kihagyott ziccer tarkította a mérkőzést.

Ezek a hibák ilyen mennyiségben egy erősebb ellenféllel szemben nem megengedhetők. Sokkal jobban kell koncentrálni a mérkőzésre. Mindezek ellenére a közönség láthatott szép jeleneteket is és jó egyéni teljesítményeket. Ennyi hibával is magabiztosan győztünk.
Bízom abban, hogy hibáinkból tanulva megyünk tovább  a megkezdett úton."

 

Felnőtt csapatunk előtt jó példát szolgáltattak a juniorok ezzel a szép hazai győzelemmel. Hadas Sándor tanítványai első percekben még szokták az ellenfél játékának ritmusát, illetve a játékvezetést. De már ekkor látszott a két csapat közti sebességkülönbség. A bőcsiek a mérkőzés elején jól tartották magukat, nem engedték ellépni a hajdúsági csapatot. A folyamatos cseréknek köszönhetően a nánási csapat folyamatosan friss maradt és 20-14-es félidővel vonultak pihenőre. A második félidőben nem változott a játék képe, a borsodi csapat egyre pontatlanabbá vált, egyre jobban elfáradtak. A vendégek támadásaiba egyre több hiba csúszott, melyekből csapatunk gyors gólokat szerzett, ezzel növelve a két csapat közti különbséget. A mérkőzés végére egyre felszabadultabb játékot láthatott a közönség, a srácok szebbnél szebb gólokat lőttek. Hadas Sándor minden játékosának lehetőséget biztosított. Újoncot is avatott a csapat Dankó József személyében, aki első mérkőzését játszotta a felnőttek között. Meg is hálálta a bizalmat és góllal mutatkozott be a "nagyok" között.

Gratulálunk neki és persze mindkét csapatunknak, ezekhez a szép és látványos győzelmekhez. Reméljük a folytatás is hasonlóan alakul!

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu