Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

NBII-es rajt

Lehetőségeinkhez mérten minden hazai meccs előtt szeretnénk megjelentetni egy "Kétperces" elnevezésű kiadványt, mely a mérkőzésekre kilátogató szurkolókat tájékoztatja a csapat körül történtekről.

Az első kiadvány egyes részleteit az alábbiakban olvashatja.

A következő fejezetekben Hadas Sándornak, a felnőtt csapat edzőjének szavait olvashatják.

"Kedves Kézilabda Barátok!

Köszöntöm Önöket a 2014/2015-ös bajnoki évad első hazai mérkőzésén. Velünk együtt karöltve gondolom már várták a bajnokság kezdetét. A vezetőség olyan csapat kialakítására törekedett, akikért érdemes lesz kilátogatni a bajnoki összecsapásokra. Személy szerint én pedig  arra leszek kíváncsi, hogy azok a fiatal játékosok, akik 3 évig pallérozódtak az NB I/B-s bajnokság felnőtt és junior küzdelmeiben, milyen teljesítményekre lesznek képesek. A játékoskeretben történt változások azt bizonyítják, hogy ismét új csapatot kell kialakítani. Bíró Ádám az FTC-hez, Hornyák Zoltán, Fülöp Gábor Nyírbátorhoz, Egri Gyula Debrecenhez igazolt. Oláh Barnabás az aktív játék helyett a játékvezetést választotta. Két „légiósunk” maradt Felföldi Róbert és Csonka Péter személyében, a többiek hazai játékosok: Bancsók Károly, Fehérvári István, Tóth Norbert, Daróczi Lajos, Takács Gábor, Bencze Viktor, Ötvös Nándor, Póser Rudolf, Csuzda Máté. A juniorból 3 fiatal került a kerethez, Torma Antal, Dankó József, Tupicza Róbert. Hozzánk érkezett játékosok: 2 év kitérő után hazajött Szabó Attila a Kisvárdából, egy év kitérő után Hadadi László a Tiszavasváriból, Reszegi Csaba a Nyíregyházából. Visszaállt játszani Madai Tamás, akit csapatkapitánynak választottak  a játékosok.

A fiatalok és idősebb játékosok aránya megfelelő arra is, hogy olyan csapat alapjait rakjuk le ebben az évben, amely 1-2 év alatt ismét kimagasló eredményt érhet el. Gyorsaságunkból, kohéziónkból, technikai és taktikai tudásunkból nem veszíthetünk, sőt fokoznunk kell!

Kérem támogatásukat, hogy mihamarabb  „egymásra találjon” a csapat és a szurkolók. Várunk mindenkit családostól a sportcsarnokba!

Tisztelettel: Hadas Sándor - edző"

 

A junior csapat körüli változásokat Madai Tamás foglalta össze.

 

"A junior csapat nevében köszöntöm szurkolóinkat a 2014/2015. évi bajnoki idényben.
Várakozással, kíváncsisággal telve vártuk a bajnoki idényt, a számunkra még ismeretlen NB II-s bajnokságban.
Az előző évi junior csapat több tagja „kiöregedett” a korosztályból, így egy új csapatot kellett építeni. Az építkezés folyamatban van, és bízunk abban, hogy minden egyes lejátszott bajnoki mérkőzés tapasztalata egy-egy téglát jelent az építkezésben, melyből remélem minél hamarabb felépül a CSAPAT! A junior bajnokságban, ebben a szezonban az 1994-ben vagy később született játékosok játszhatnak. A mi csapatunkban sajnos kevés 1994-es játékos van (Torma Antal, Csuzda Máté, Dankó József, Tupicza Róbert). A többség 1997-ben született.
A csapat tagjainak egy része már ez előző szezonban is játszott a junior bajnokságban, a többiek pedig az Országos serdülőbajnokság mérkőzésein gyűjtögették a tapasztalatokat.
A felkészülést július utolsó hetében kezdtük. Első héten Tedejen edzőtáboroztunk, ahol az edzések mellett a csapat, mint közösség formálódása is cél volt. Augusztus hónapban pedig heti 4 alkalommal a sportcsarnokban edzettünk, és készültünk a bajnoki rajtra.
Felkészülésünket több edzőmérkőzés (Kisvárda, Nyírbátor) is színesítette, ahol az edzéseken gyakorolt mozgásokat kipróbálhattuk.
Külön öröm az, hogy a junior csapat tagjai közül egyre többen látogatják a felnőtt csapat edzéseit és igyekeznek minél több tapasztalatot gyűjteni.
A bajnokságban azt szeretném elérni, hogy egy folyamatosan fejlődő, minden mérkőzést megnyerni akaró, szerethető csapatot lásson a közönség. Bízom abban, hogy a junior mérkőzések tapasztalatait hasznosítva egyre több játékos lesz a felnőtt csapat meghatározó tagja.
Ehhez kérjük a szurkolók támogatását, bíztatását!
Tisztelettel: Madai Tamás - edző"


Reméljük, hogy egyre több hazai és vendég szurkoló látogat ki a mérkőzésekre és buzdítja csapatainkat, a minél jobb eredmény elérése érdekében.

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu