Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Törökszentmiklósi vendégszereplés

A múlt héten eldőlt, hogy csapatunk (amennyiben lesz feljutó) kiesik az NBI/B Keleti csoportjából. Így már csak a tisztes szereplésért utaztak Hadas Sándor tanítványai a dobogóért harcoló TKE otthonába.

Nem kezdett rosszul a hajdúsági csapat. Úgy tűnt sikerült a fiúknak túltenniük magukat a múlt heti fiaskón, és az esélytelenek nyugalmával léphettek pályára. Azonban a kezdeti lelkesedés a félidő közepére eltűnt. A miklósi csapat a félidő közepére növelte az előnyét, azonban a nánásiak összeszedték magukat és a félidőre már csak 4 volt a különbség. Joggal bízhattak az ellátogatott szurkolók a jó folytatásban.

Azonban ekkor valami elromlott a hajdúsági gépezetben, és 10 percig gólképtelen volt a vendég csapat. A hazaiak, ezt egy 9-1-s sorozattal hálálták meg. A tetemes előny tudatában a miklósiak kissé "belepihentek" a meccsbe. Ezt kihasználva a nánásiak, gyors és könnyű gólokkal próbáltak felzárkózni. Sajnos túl nagy volt az előny és nem sikerülhetett a fordítás, csak az eredmény "kozmetikázása" lehetett a cél. A vége így 30-25-ös hazai siker.

Junior csapatunknak sikerült megszereznie a 2 pontot, az eredmény 28-35. Gratulálunk a fiataloknak ehhez a szép sikerhez.

A héten az utolsó hazai mérkőzését játsza férfi felnőtt csapatunk az NBI/B keleti csoportjának 2013/2014-es szezonjában. A vendég az Ózdi KC csapat lesz. A felnőtt mérkőzést szombaton (2014. május 10.) 16 órától láthatja a kilátogató közönség, míg a junior mérkőzés ezt követően este 18 órától kerül megrendezésre.

Várunk minden szurkolót! Hajrá Nánás!

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu