Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Alsóházi rangadó

Az NBI/B Keleti csoportjának 23. fordulójában két olyan csapat találkozott akiknek mindenképpen szükséges a pont, ha bent akarnak maradni a II. osztályban. A tabella alapján a hazai, hajdúnánási csapat volt az esélyesebb, hiszen a vendég Gödöllő még nem győzött az idei kiírásban.

Az elmúlt hetek sikertelensége miatt mindenképp bizonyítani kellett a hazai csapatnak a sereghajtóval szemben. A találkozó elején fej-fej mellett haladtak a csapatok, de a támadásaink nem voltak eredményesek. A hazai kapuban Felföldi Róbert "lehúzta a rolót", a vendégek lövéseit sorra hatástalanította, azonban az eredményjelzőn ez a kapusteljesítmény nem látszott. Hadas Sándor tanítványai sorra puskázták el a lehetőségeket. A támadásaink sorra eredménytelenek voltak, erőltettük az egyéni játékot, a csapatjátékkal szemben, melynek meg is lett az eredménye. A vendég csapat megérezte a lehetőséget és élt is vele, a 20. percre átvette a vezetést, melyet meg is őrzött a félidőig.

A második félidőtől várták a hazai drukkerek a feltámadást, azonban ez nem következett be. A vendégek kihasználták egyénieskedéseinket, és a pontatlan támadás-befejezéseket (ziccerek, kimaradt hétméteresek) és folyamatosan növelték előnyüket. Az idei szezon legrosszabb játékát mutatta be a hajdúsági csapat. Így a vendégek megérdemelten szerezték meg első győzelmüket.

Ezzel a vereséggel a bentmaradás igen nehéz lesz, a hátralevő találkozókon kimagasló teljesítményre van szükség.

A junior mérkőzésen Labancz Mihály az újonnan épülőjunior csapatban minden játékosának lehetőséget biztosított. A gödöllői juniorok, egyelőre sokkal jobb erőt képviseltek és megérdemelten vitték el a 2 pontot.

A héten Törökszentmiklósra látogat a hajdúsági egyesület. A mérkőzés pénteken kerül megrendezésre, reméljük jobb arcát mutatja a csapat!

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu