Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Újabb vereség hazai pályán

A március 15-i hétvége miatt, felnőtt férfi NBI/B-s csapatunk ismét vasárnap vívta mérkőzését, az igen nagy múltra visszatekintő FTC ellen. A találkozó nem ígérkezett könnyűnek, hiszen a Fradi egy esetleges győzelemmel a tabella 4. helyéig menetelhet.

A mérkőzés egy kisebb késéssel kezdődött egy sajnálatos baleset miatt. Kérdésként merülhetett fel, hogy melyik csapatot zavarja meg jobban ez a kis intemezzo. Hadas Sándornak amúgy sem volt könnyű dolga, hiszen sok sérült hátráltatta a felkészülést, és csak 13 játékost tudott benevezni a hétvégi keretbe. Azonban nem kezdte rosszul a mérkőzést a hajdúsági csapat, nem kellett rohannia az eredmény után, hiszen hol az egyik, hol a másik kapuba estek a gólok. A 15. percben csak 3-4-es állást mutatott az eredményjelző, a mérkőzés ezen időszakában mindkét csapat nagyon jól védekezett és a kapusok is remekeltek. A találkozó első félideje mozgalmasabbá vált, mivel a játékvezetőknek sikerült felkavarni az állóvizet egy-két érdekes döntéssel. Ebből a kissé kaotikus helyzetből a vendég csapatnak sikerült 3 gólos előnyt kovácsolnia a félidő végére. Így 12-9-es vendég előnnyel vonultak a csapatok az öltözőbe. A második játékrész elején ott folytatódott a mérkőzés ahol abbamaradt, továbbra is vitatható döntések, néha kapkodó játék, felváltva lőtt gólok. A 40. percre azonban a Ferencvárosnak sikerült 5 gólos előnyt kiépítenie. Ekkor úgy tűnt, hogy a vendégek egy sima végjáték elé néznek, hiszen az 50. percig felváltva estek a gólok. Ekkor azonban mintha a hazai csapat "megtáltosodott" volna és hirtelen egy 3-0 periódussal lepte meg a vendégeket és már csak 2 gól volt a hajdúságiak hátránya. Sajnos azonban a felzárkózás nem sikerült, pedig meg voltak a lehetőségek, de sajnos a fáradtság és a koncentráció hiánya eldöntötte a mérkőzést. 2 gólos vendég előnynél, két hazai ziccer maradt ki, mely megpecsételte Hadas Sándor tanítványainak sorsát. A fiúk hajtottak, küzdöttek, de talán a hosszabb cseresor, a nagyobb variációs lehetőségek a végjátékban eldöntötték a mérkőzést. A vége így 24-21-es ferencvárosi győzelem.

A juniorok párharcra sem ígérkezett egyszerű mérkőzésnek, hiszen fizikálisan a fővárosi klub nagyban felülmúlta a hazai csapatot. A fiatalok azonban jól tartották magukat, de a végére sajnos elfogytak, mind mentálisan, mind fizikálisan, így a vége sima 9 gólos vendég győzelem. Labancz Mihály a fiatalok trénere azonban nem lehet csalódott, hiszen sok olyan új játékosa van, aki még csak 1-2 NB1/B-s mérkőzésen van túl, de ők jól megállták a helyüket. Bizonyítottak edzőjüknek és a későbbi mérkőzéseken, már nagyobb feladatokat is rájuk lehet bízni.

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu