Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Sorsdöntő mérkőzés

A Lajoszsmizse elleni mérkőzés sorsdöntőnek ígérkezett a bentmaradás szempontjából, az NBI/B keleti csoportjának 18. fordulójában.

Felnőtt csapatunknak csak a győzelem lett volna az elfogadható eredmény a Lajosmizse elleni mérkőzésen. A mérkőzést nem is kezdte rosszul a hazai csapat, most nem engedtük el az ellenfelet már a találkozó elején. Felváltva estek a gólok egészen 6-7 vendég vezetésig, ahol a lajosmizsei csapat egy 4-1-es játékrészt produkálva, 5 gólosra növelte az előnyét. Sajnos a támadójátékunkban nem volt átütőerő és többször elképzelés nélkül játszottunk. Több eladott labda, technikai hiba jellemezte játékunkat, melyet a mizsei csapat rendre kihasznált így 6 gólos vezetéssel térhettek a csapatok az öltözőbe.

A második félidő elejére összeállt a védekezés, érezhető volt a fiúkon, hogy mindent megtesznek a mérkőzés megfordításáért. Azonban ismételten sok hiba csúszott a játékunkba és elfáradtunk a játékvezetőkkel folytatott harcban. A vendégek alig-alig hibáztak támadásban így megérdemelten vitték el a két pontot hajdúnánásról.

A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a játékvezetők igen "nagyvonalúan" vezették a találkozót. Mely nagyvonalúságnak a hazaiak közül Csuzda Máté volt az elszenvedője, akit lerohanás közben hátulról, két kézzel löktek a mizsei játékosok. Az első diagnózis szerint minimum 3 hét kényszerpihenőre készülhet Máté, az esés következtében elszenvedett lábsérülésének köszönhetően. Sajnos a játékvezetők nem a megfelelő büntetést szabták ki a vendég játékosnak, pedig abszolut látszott a szándékosság. Máténak mielőbbi felépülést kívánunk.

Junior csapatunk visszavágott a vendégeknek a felnőtt mérkőzésen elszenvedett vereségért, magabiztos győzelmet arattak a vendég, mizsei csapat ellen. A vége 37-29.

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu