Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Szegedi mérkőzések

Férfi csapatainkra igen nagy mérkőzések vártak a hétvégén, mivel az európai kupákban szereplő Pick-Szeged második csapata látogatott el Hajdúnánásra, az NBI/B Keleti csoportjának 16. fordulójában.

Ismét a felnőtt találkozó került hamarabb megrendezésre, az időpont a sportcsarnok kihasználtsága miatt kissé korai volt, pontban délben kezdődött a mérkőzés. Sajnos, mintha minket viselt volna meg jobban a déli kezdés, a szegedi csapat már a mérkőzés 5. percében érvényesítette, hogy a 2 pontért érkeztek a hajdúsági városba. A hazai csapat képtelen volt gólt szerezni, így a vendégek 2-3 gólos előnyre tettek szert. Az 6. percben sikerült csak betalálni a vendégek kapujába, de így is csak felzárkózni sikerült.  A 10. percre 5-2 volt a vendég csapat javára.  Fej-fej mellett haladtak az együttesek, egészen a 25. percig amikor is a hajdúnánási csapatnak sikerült utolérnie a vendégeket és 11-11-re egalizálták a mérkőzést. Sajnos azonban nem sikerült tartania jó formánkat és a félidőre már ismét 2 gólos előnnyel vonultak a vendégek. A második félidő sem hozott változást a hazai csapat játékában, folyamatos volt a 2-3 gólos vendég előny. Azonban egyre jobban látszott, hogy Hadas Sándor tanítványai elfáradtak, kimerültek a folyamatos felzárkózásért folyó harcban. Egyre több technikai hibát vétettek a játékosok, és már Felföldi Róbert kapusteljesítménye sem tudta partiban tartani a csapatot. Egyre nőtt a különbség és szinte állandósult az 5 gólos vendég vezetés. Az utolsó 15 percben csak 3 gólt lőtt a szegedi csapat, sajnos a hazai csapatnak nem sikerült élnie a lehetőséggel. Így a végeredmény 22-27 vendég siker.
A junior csapat szintén nagynevű ellenfél ellen lépett pályára. A juniorok fogadkoztak a múlt heti vereség, csak egy nagyon balul elsült találkozó volt, és szerettek volna mindenképp javítani. Junior csapatunk megmutatta, hogy igen is képes felvenni a kesztyűt nagyobb csapatok utánpótlásával szemben. Azonban látszik, hogy Labancz Mihály edzőnek igen szűkrétű a variálási lehetősége, és így a csapat a mérkőzés végére elfáradt. A végjátékban pontatlanokká váltak a támadás-befejezések, így nem sikerült itthon tartani egy pontot sem. Sajnos a junior csapat is vereséggel zárta ezt a fordulót, a vége 28-30-as szegedi győzelem.

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu