Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

PLER elleni mérkőzések

A kecskeméti hazai találkozók után, az NBI/B keleti csoportjában, a Hajdúnánás Robzol 2000 KSE csapatai Budapestre látogattak, a PLER Budapest II csapataihoz.

Először a fiatalok léptek pályára, akik hazai pályán meglepetésre legyőzték a kecskeméti csapatot. Sajnos most nem az a keret állt Labancz Mihály rendelkezésére, így egy igen súlyos vereségbe (54-17) szaladtak bele a juniorok.

A felnőtteknek is fel volt adva a lecke, hiszen a PLER csapata több NB I-es játékossal tűzdelve lépett pályára. Mondhatni az őszi mérkőzéshez hasonlóan a legerősebb kerettel találkozott a hajdúsági alakulat. Hadas Sándor ugyanezt nem mondhatta el, több hiányzó is volt a csapatban. Azonban nem feltett kézzel lépett pályára a vendég csapat, mivel a jól kezdő PLER előnyét hamar sikerült egalizálni, 3-3 volt az 5. percben. Az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok azonban a vezetést nem sikerült átvenni, és mindig az egyenlítésért harcoltak Bíró Ádámék. Jól játszott a csapat, az egyéni betörések ellen, nem volt ellenszere a PLER-nek. A félidőre azonban így is sikerült 2 góllal ellépnie a hazai csapatnak, 15-13-as eredményt mutatott az eredményjelző.

A második félidőben egy kissé az öltözőben maradt a vendég csapat, mivel a hazaiak hamar 4 gólos előnyre tettek szert. Azonban Felföldi Róbert bravúrjainak köszönhetően sikerült a 45. percre felzárkózni a hazaiakra és ekkor már egyenlő volt az állás. Ekkor a sorozatos emberhátrányokból nem tudtunk pozitívan kijönni. A PLER védekezést is váltott, mely nyitott védekezés eredményeként több labdát szereztek és könnyű gólokat lőttek. Így az 53. percre már 6 gólos volt a hazaiak előnye. Próbáltak zárkózni a hajdúságiak, de a fővárosi kapus illetve a kapu rendre megmentette a hazai kaput a góltól. Az utolsó 5 percben 4 ziccert hibáztak a nánásiak, így 2 góllal nyert a hazai csapat. A vége 31-29-es hazai győzelem.

Voltak bíztató jelek és jól is játszott a csapat, azonban a több hiba, eldöntötte a mérkőzés kimenetelét. A jó játékból lehet építkezni, és ezt a formát kell átmenteni a Szeged elleni hétvégi mérkőzésre, mely szombaton kerül megrendezésre. A felnőtt mérkőzés 12 órakor, a junior 14 órakor kerül megrendezésre. Várunk minden szurkolót!

Hajrá Nánás!

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu