Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Tavaszi bajnoki nyitán

Folytatódott az NBI/B keleti csoportjának 2013/2014-es bajnoksága. A hajdúsági csapatok a hírös város egyesületeit fogadták a tavaszi nyitányon. Igen kiélezett mérkőzésekre lehetett számítani.

 

Az eddig megszokott lebonyolítással ellentétben elsőként a felnőtt csapat lépett pályára. Hadas Sándor tanítványai az edzőmérkőzéseken már bevált támadójátékkal próbált a kecskemétiek felé nőni. A mérkőzés elején megmutatkozott, hogy kevés gólra számíthat az igen szép számban kilátogatott publikum. A 6. percben, 1-1 volt az állás. Mindkét kapus remek formában kezdte a mérkőzést. A hazai csapat gyors középkezdésével eleinte nem tudtak mit kezdeni a vendégek, Csuzda Máté és Fülöp Gábor gyorsaságának köszönhetően sikerült könnyű gólokat szerezni. Azonban a Kecskemét átlövésekkel kompenzálta a hazai gyorsaságot, így nem sikerült egyik csapatnak sem nagyobb előnyt kovácsolnia. Fej-fej mellett haladt a mérkőzés, a félidőben a hajdúnánási csapat vezetett 1 góllal, 14-13.
A szünetben mintha ismételten bent maradt volna a hazai csapat, kihagyott ziccerek és kiállítások jellemezték ekkor a hazaiak játékát. A vendégeknek azonban ekkor sem sikerült átvenniük a vezetést köszönhetően Felföldi Róbert remek teljesítményének. A csapatok továbbra is fej-fej mellett haladtak egészen az 50. percig. Ekkor a kecskemétiek 2 gólos előnyre tettek szert. A hajdúsági csapat sorra hagyta ki a ziccereit, azonban a vendégeknek sem sikerült betalálniuk. A vége előtt továbbra is két gólos volt a hazai hátrány, így érkeztek el a csapatok a végjátékhoz. A vendégek 7 métereshez jutottak, de nem sikerült értékesíteniük. A nánási csapatnak sikerült a gólszerzés, így már csak 1 gól volt a vendégek előnye. Egész pályás letámadás következett az utolsó percen belül, és a vendégek elkövettek egy technikai hibát. A hazai támadás eredménye, büntető. Csonka Péter állt a büntetővonalra, 8 mp-cel a vége előtt. A kapus hárított, de a hazai támadó visszaszerezte a labdát, de már nem tudta kapura dobni, mivel szabálytalankodtak ellene, újabb büntető. Ekkor már csak 3 mp volt hátra, időntúli 7 méteres. Oláh Barnabás vállalta a végrehajtást, bedobta! Ezzel egalizált a hazai csapat és sikerült itthon tartani 1 pontot.
Egy igen izgalmas mérkőzéssel indult a felnőtt bajnokság tavaszi évada. Csalódottak lehetnek a hazai szurkolók, de nincs rá ok, mivel a csapat az utolsó percben sem adta fel és küzdött a győzelemért, melynek most 1 pont lett az eredménye. A pozitív dolgokból kell építkezni és ezen a mérkőzésen sok ilyen volt, csak így tovább, hiszen még csak most kezdődött a tavaszi szezon, még nagyon látszik az idény eleji forma.
A felnőtt mérkőzést követte a junior összecsapás. A tabella alapján mindenki sima vendég győzelemre számított, talán még a hazai játékosok is. Azonban Labancz Mihály által összeállított csapat meglepte a tabella 2. helyezettjét. Nagyon okos és helyenként látványos játékkal folyamatos gyors indításokkal, kíváló kapusteljesítménnyel egy kiélezett mérkőzésen itthon tartotta a két pontot. A vége 29-27-es hazai győzelem.
Gratulálunk mindkét csapatunknak, csak így tovább. A következő fordulóban a PLER otthonába látogatnak csapataink. Az sem lesz egyszerű mérkőzés, de mindkét csapatunk bebizonyította, hogy képes küzdeni és harcolni a győzelemért.

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu