Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

-3 gól = 0 pont

A hétvégét talán így lehetne jellemezni. Mindkét csapatunk szoros mérkőzésen maradt alul, a törökszentmiklósi csapatok ellen. Sajnos a tisztes helytállásért nem adnak pontot. De nézzük, hogy mi is történt valójában.

Először junior csapatunk lépett pályára. Sajnos Labancz Mihály tanítványai nagyon ritkán tudnak együtt edzeni, ez meg is látszott a mérkőzésen. A mérkőzés a végletekig kiélezett volt, azonban a végjátékban a törökszentmiklósiak voltak a magabiztosabbak, és elvitték a 2 pontot. A végeredmény 22-23, vendég siker.
A junior mérkőzés megadta a felnőtt találkozó alaphangulatát. A tabella 3. helyén álló TKE volt a mérkőzés esélyese, azonban Hadas Sándor csapata, nem így gondolta. A mérkőzés elején szó szerint a hazaiak rárontottak a vendég egyesületre, akik nem is tudtak mit kezdeni a hazaiak átütő támadásaival, és masszív védekezésükkel. A mérkőzés 10. percében 6-2-t mutatott az eredményjelző a hajdúsági alakulat javára. Kis Gergely, a vendégek edzője, próbálta rendezni a sorokat, de nem igazán sikerült megtalálni a megfelelő taktikai elemeket. A 20. percben időt kért, mivel a haziak már 5 góllal vezettek (10-5). Úgy tűnt, hogy az időkérés jótékonyan hatott a szentmiklósi alakulatra hiszen 3 perc alatt 3 gólra csökkentette a hátrányát. Ekkor Hadas Sándor kért időt, és sikerült is megállítani a vendégek felzárkózását. Így a félidő 3 gólos hazai vezetéssel ért véget (16-13).
A hazai szurkolók reménykedtek benne, hogy nem ismétlődik meg a nyíregyházi mérkőzés, és a csapatnak sikerül itthon tartania a két pontot. Így igen felfokozott állapotban várták a második félidőt. De úgy látszik a sors ismétli önmagát... Az első félidőben felépített 3-4 gólos előnyünket, sikerült a 6 perc alatt leadni (17-17). Majd a 10. percre bekövetkezett az amit nem igazán szerettek volna látni a hazai szurkolók, ugyanis a TKE átvette a vezetést. De nem tört meg a hazai csapat és a védekezést összeszedve sikerült újra "felvenni a kesztyűt". A mérkőzés 25. percéig felváltva estek a gólok, hol a vendégeknél, hol a hazai csapatnál volt az előny. A végjátékhoz érve még nem dőlt el semmi. Bármelyik csapat megszerezhette volna a győzelmet. A 25. percben 24-24 volt az állás. Az utolsó 5 percben dőlt el a mérkőzés, sajnos ebben az időszakban a törökszentmiklósi egyesület, kevesebbet hibázott és 1 perccel a vége előtt egy gólos vezetés birtokában támadhattak a győzelemért. Az egész pályás letámadásnál hagytuk, hogy ziccert lőjenek, de nem sikerült a kapusbravúr, így 2 gól volt a különbség, de csak 45 másodperc volt hátra. Gyorsan kellett gólt lőni, de ez sajnos nem sikerült, így a vendégek már megtartották a labdát, és elvitték a 2 pontot.
Az előző két hazai mérkőzést látva feltehető a kérdés, hogy miért nem sikerül megnyerni egyik találkozót sem? Hiába vezetünk a félidőben, nem sikerül megtartani az előnyt, talán olyan mintha megijednénk attól, hogy nagyobb csapatokat is le tudunk győzni hazai pályán. Ez a kérdés csupán költői, de érdemes elgondolkozni rajta, hogy mi okozhatja ezeket a vereségeket, hiszen erőnlétileg nincs gond a csapattal.
Reménykedjünk a jó folytatásban, mivel a jövő héten az Ózdi KC látja vendégül a hajdúnánásiakat. Akik jelenleg a tabella 5. helyén találhatóak. Nem lesz egyszerű mérkőzés, mivel az ózdi egyesület játéka, nem igazán fekszik Hadas Sándor tanítványainak. Bízzunk a sikeres vendégszereplésben, és abban, hogy "fiaink" elhozzák a 2 pontot!

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu