Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Felnőtt gödöllői siker

Akár 4 pontos mérkőzésnek is tekinthető volt a Gödöllő elleni mérkőzés, ahol az eddig pont nélkül álló hazai csapat fogadta Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE csapatát.

Hazai szempontból álomszerűen kezdődött a mérkőzés. A hazaiak a 11 percre már 5-1-re vezettek úgy, hogy Felföldi Róbert a hajdúnánásiak kapujában sorra mutatta be a bravúrokat. A hajdúságiak támadásbeli mérlege, ezen időszakban, kihagyott ziccerek, hétméteres, pontatlan befejezések. A játék képe nem változott, mivel Hadas Sándor tanítványai, mintha a buszon lettek volna. Hozzálassultak a hazaiak játékához, nem tudtak igazán felpörögni, nyoma sem volt a múlt heti Nyíregyháza elleni támadójátéknak. De így is sikerült faragni a hátrányból, és a félidő végére meg is lett az eredménye, és 9-9-es állással mehettek pihenőre a csapatok.

A második félidő úgy folytatódott mint, ahogy az első befejeződött, nem sikerült továbbra se, felpörögnie a támadójátéknak. A védekezésnek és a kapusteljesítménynek volt köszönhető, hogy a hazaiak nem tudtak nagyon ellépni, a hajdúsági csapattól.A félidő felénél azonban Hadas Sándor időt kért, mivel a támadásaink hatástalanok voltak és már két góllal ment az ellenfél. Sajnos az időkérést követően sem sikerült góllal befejezni a támadást és 19-16-ra ellépett a gödöllői csapat. Ekkor több lehetősége is volt a hazai csapatnak, hogy 4 gólra növelje az előnyét, de nem tudtak élni vele. A sorozatos gödöllői hibákat végre kihasználták Takács Gáborék és a 23. percre már egyenlő volt a mérkőzés állása. A 28. percre sikerült átvenni a vezetést 21-22-re, azonban a gödöllői csapatnak sikerült egyenlítenie. 45 másodperccel a vége előtt a hajdúsági alakulat támadott, ekkor Hadas Sándor időt kért. A figurából sikerült Póser Rudolfnak összeszedni a bejátszott labdát és amit nem sikerült belőnie a Nyíregyháza ellen, az most bement és 2 pontot jelentett a csapatnak. Mivel a gödöllői ellenakcióból, amit 7 az 5 ellen játszottak, nem sikerült gólt szerezni, így a hajdúnánási csapat 1 góllal megnyerte (22-23) ezt az igen fontos mérkőzést.

Sajnos junior csapatunk ismét vereséget szenvedett, a mérkőzés végeredménye 25-20.

Gratulálunk a csapatnak, mivel nagy küzdenitudásról és akaratról tettek tanúbizonyságot. Meg is lett az eredménye, hiszen ezzel a győzelemmel, felnőtt csapatunk feljött az NBI/B keleti csoportjának 10. helyére, holtversenyben a Lajosmizse csapatával. A héten az a Törökszentmiklós látogat városunkba, akik nem azt a meggyőző formát nyújtják, mint amit láthattunk tőlük az előző években.

Várunk minden szurkolót 11. forduló hazai mérkőzéseire. A junior mérkőzés 2013. november 30. 16:00 órától kezdődik, míg a felnőtt találkozót 18 órától láthatják a kedves szurkolók.

Hajrá Nánás!

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu