Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Nyertünk vagy vesztettünk egy pontot?

A Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE pénteken látta vendégül azt a nyíregyházi csapatot aki a tabella felső házához tartozott. Nem ígérkezett egyszerű mérkőzésnek, hiszen egy igazi szomszédvári rangadóról volt szó.

Jól kezdték a  hazaiak a mérkőzést, a jó védekezésnek és a kapusbravúroknak köszönhetően sikerült kevés gólon tartani a vendég csapatot. Így a pontos támadásoknak eredményeként, sikerült 2-3 gólos előnyre szert tenni. A nyíregyháziak edzője a kezdőcsapatát szép fokozatosan lecserélte és egy más szellemű, más taktikájú csapatot küldött a pályára. Eleinte a hajdúságiakat meglepte az új felállás, de Felföldi Róbert kapusbravúrjainak köszönhetően továbbra is sikerült megőrízni a 2-3 gólos előnyt, melyet a félidő végére 5 gólra sikerült növelni. Sajnos a második félidő elején a hazaiak "bentmaradtak az öltözőben" és a nyírségiek egy 7-2 rohammal a 8. percre már ki is egyenlítettek. Ekkor Hadas Sándor időt kért. A mérkőzést ezt "egy ide, egy oda" mederben folyt, de a nyíregyieknek nem sikerült átvenni a vezetést. A hazaiak egyre jobban fáradtak, de Bíró Ádám és Oláh Tamás vezetésével sikerült megtartani a hazai előnyt, egészen a második félidő 28. percéig, amikor is a nyíregyháziak átvették vezetést. A végjáték így igen izgalmasra sikeredett. A 29. percben a hazaiak harcoltak ki egy büntetőt, amivel döntetlen lehetett volna a mérkőzés állása, azonban nem sikerült gólra váltani a 7 méterest. Ekkor a nyíregyháziak a 2 gólos vezetésért támadtak, a vendégek edzője időt kért. A megbeszélt figurába azonban hiba csúszott, mivel Oláh Tamás labdát szerzett és ziccerben tört az ellenfél kapujára, akit hátulról csak szabálytalanul tudtak megállítani, így újabb büntetőhöz jutott a hazai csapat. Ekkor már csak fél perc lehetett hátra a mérkőzésből. A 7 métereshez Csonka Péter állt oda és értékesítette azt. Ezt követően a nyíregyiek még vezettek egy támadást, de ezt sikerült kivédekeznie Hadas Sándor tanítványainak. Így a vége egy izgalmas, közönségszórakoztató mérkőzésen döntetlen, 24-24.

Aki látta a mérkőzést, döntse el, hogy ki nyert és ki veszített egy pontot.

Junior csapatunk sikerrel vette a hétvégi akadályt és 3 góllal felülmúlta a nyírségi alakulatot. Gratulálunk a fiúknak mindkét mérkőzéshez!

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu