Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Érvényesült a papírforma

A Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE csapata az NBI/B keleti csoportjának listavezetőjét az SBS Eger Eszterházy SZSE-t fogadta. Hadas Sándor tanítványainak fel volt adva a lecke, hiszen az ellenfél fő célja a bajnokság megnyerése, ehhez az azonban nem szenvedhetnek vereséget.

A mérkőzés elején már látszott, hogy az Eger nem akar semmit sem a véletlenre bízni, rárontott a hajdúsági csapatra. Azonban a hazaiak nagyon jól állták az egri rohamokat, és a támadásokat is sikerült pontosan befejezni. A 6. percben 3-3 mutatott az eredményjelző. Ekkor az Eger még nagyobb sebességi fokozatra kapcsolt, és sikerült is két góllal ellépnie, ekkor a Hadas Sándor időt kért. Rendet tettek a fejekben és Bíró Ádám vezetésével újra magára talált a hazai csapat sikerült a felzárkózás. Ekkor az egriek vezetőedzője Csík János is időt kért. Ezt követően az hevesi csapat 4 gólra növelte az előnyét, melyből 3 gólt meg is őrzött a félidőre (11-14). A második félidőben folytatódott az első félideji játék, azonban a hajdúnánásiak elvesztették a védekezésük egyik alappillérét, Csonka Pétert (3 kiállítást követően). Így a hazaiak kombinációs lehetőségei még inkább csökkentek és fejben is kezdtek elfáradni. Sok volt a pontatlan befejezés. A kapuban hiába parádézott Felföldi Róbert, az egriek folyamatosan növelték a két csapat közti különbséget a 18. percben 18-25 volt az állás. Hadas Sándor a mérkőzés vége előtt még kikérte az utolsó idejét, hogy egy kissé tisztázza a fejekben a dolgokat, de sajnos a fiúk nagyon elfáradtak, így a végére kialakult a legnagyobb különbség, így a vége megérdemelt 23-32-es egri győzelem.
A NBI/B keleti csoportjának bajnoki címéért küzdő egri csapat ellen, nehéz volt felvenni a harcot, de a fiúk bebizonyították, hogy képesek rá, mivel az első félidőben kissé megrángatták az oroszlán bajszát. Sajnos a gyorsabb játék, nagyobb tömeg felőrölte a csapatot, így nem is forgott veszélyben az egriek győzelme. Azonban az első félideji játékra lehet építeni, abból kell meríteni. Most két hét pihenő jön, majd ismét egy újabb bajnokaspiránshoz látogat csapatunk, azaz a Balmazújváros csapatához látogat városunk csapata.

Junior csapatunk heroikus küzdelemben, tartalékos csapattal, egy igen kiélezett mérkőzésen maradt alul. 1 góllal győzedelmeskedett az egri csapat, akiknek nem volt könnyű dolgok, mivel a nánási fiatalok igen jó játékkal rukkoltak elő. A mérkőzésen felváltva vezettek a csapatok, Ménfői László vezetésével a hajdúsági csapat nem engedte, hogy az egri csapat eltávolodjon. Támadásaink a mérkőzés 3/4 részéig nagyon jól mentek és Torma Antal kapuban is megadta a kellő támogatást a fiúknak. Azonban a mérkőzés végére elfáradtak Labancz Mihály tanítványai, és az egrieknek, a "hosszabb kispad" előnyét kihasználva, a végjátékra sikerült 1-2 gólos előnyt kiharcolniuk. Azonban lett volna esélye a junioroknak az egyenlítésre. 4 másodperccel a vége előtt egy szabaddobást harcoltak ki a nánási fiatalok. Sajnos a figura nem sikerült, az eddig remeklő Zihor Ottó kezéből kicsúszott a labda, és így az egriek elvitték a 2 pontot. A csapat letörve hagyta el a pályát, azonban nem kell sajnálkozni ez egy olyan mérkőzés volt amiből tanulni lehet, hiszen több olyan játékos is pályán volt akik még sosem játszottak ilyen kiélezett mérkőzést. Tudják a fiúk, hogy hol hibáztak és most már megfizették a tanulópénzt.

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu