Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Fővárosi vendégszereplés

Újabb idegenbeli mérkőzés következett a Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE versenynaptárában, a 2013/14-es szezon NBI/B keleti csoportjában. A hajdúsági csapat a fővárosi FTC-Bástyamillenium csapatához látogatott.

Sajnos nem kezdődött jól a mérkőzés, egy kissé beragadt a vendég csapat, és a hazaiak már a 4. percben 3-1-re vezettek. Sajnos átlövéseink hatástalanok voltak a mérkőzés elején, ezzel ellentétben a fővárosi csapat folyamatosan lőtte az átlövésgólokat. Nem működött az 5-1-es védekezés, és a támadásaink is rendre elhaltak az igen masszív 6-os falon. A 17. percben 9-4-es hazai vezetésnél Hadas Sándor időt kért, elérkezettnek látta az időt, hogy rendet rakjon a fejekben. Az időkérésen megbeszélteket, több-kevesebb sikerrel sikerült is megvalósítani, de a játék képe nem változott. A kapuban is váltott a hajdúsági csapat és Egri Gyula állt be az első félidő utolsó 10 percére. Ezt követően a védekezésünk egy kissé stabilabbá vált, de a támadásaink hatástalannak bizonyultak. Átlövőink 10%-kal lőttek ebben az időszakban. 16-7-es félidei eredménnyel vonultak az öltözőbe a csapatok.
A második félidőre ismét tetemes hátrányt sikerült összeszedniük Hadas Sándor tanítványainak "innen kell felállni". Adorján Gábor elmondta a fiataljainak, hogy "a Hajdúnánás nem fogja feladni", hiszen nem először fordul ez elő a hajdúsági alakulattal. A fiúk nem is adták fel! Jól is kezdtek a vendégek és sikerült is a 12. percre 6 gólosra csökkenteniük a hátrányt. Egri Gyula a mérkőzés ezen részében elkapta a fonalat, és közel 50%-kal védett. Ekkor időt kért a hazaiak mestere és sikerült is ismét egy megnyugtató előnyt kialakítaniuk (21-13). Ekkor Hadas Sándor kért időt, és ismét beindult a hazai gépezet, 22-18-ra sikerült is felzárkózni. Ekkor azonban ismét előjöttek az egyéni hibák (rossz indítás, felelőtlen passz, eladott labda). A végjáték egy kissé kaotikussá vált, mivel mindkét csapat rengeteget hibázott. Ezt próbálta megállítani a vendégek edzője, kikérte az utolsó idejét. Sajnos az időkérés a hazaiakat nyugtatta meg, és a felzárkózás helyett, még inkább növekedett a két csapat közti különbség. Így a vége 27-20-as megérdemelt hazai győzelem.

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu