Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Balassagyarmati mérkőzések

A hétvége jól akalult junior és felnőtt csapatainkra nézve. Mindkét csapatunknak sikerült itthon tartania a 2 pontot az igen jó erőket felvonultató Balassagyarmati Kábel SE csapatai ellen. Így a Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE csapatai, az NBI/B keleti csoportjában megelőzték a rivális balassagyarmati csapatokat.

A junior mérkőzés igen jól sikerült a hajdúsági alakulatnak. A mérkőzés elején látszott, hogy a gyarmati csapat fizikálisan jobb erőt képvisel. Magasabb, testesebb játékosok alkották a junior csapatot. Azonban a mérkőzés első pár percében a hazai játékosok megmutatták, hogy nehéz lesz az ellenfélnek pontokat szereznie ezen a találkozón. Igen jól kezdtek Labancz Mihály tanítványai, mivel a 6. percben már 4-0 volt a hazai vezetés. Azonban ekkor történt valami és megállt a hazai góltermelés. Feljöttek a vendégek és a 13. percre már 5-5 volt az eredmény. Ekkor azonban feljavult a védekezés és Torma Antal a kapuban sorra mutatta be a bravúrokat. A jó védekezésnek köszönhetően nagyon sok látványos indítás gólt sikerült szerezni. A felállt fal elleni támadásaink is egyre sikeresebbek voltak és a hamar 9-5-öt mutatott az eredményjelző. Ezt a különbséget sikerült növelni a félidőre és 14-9-es hazai vezetéssel vonultak a csapatok az öltözőbe.
A második félidőben nem nagyon változott a játék képe. A jó védekezésből sikerült könnyű gólokat szereznie a hazai csapatnak, a vendégek nem tudtak mit kezdeni a jó kapusteljesítménnyel. A 7. percben már 17-9 volt az állás. A mérkőzést illetve a nézők kedélyét borzolta egy-két játékvezetői ítélet, de a játék képe nem változott, így az utolsó 10 percre fordulva továbbra is 7 gól volt a hazai, hajdúnánási csapat előnye. A sorozatos edzői cserék és a felelőtlen befejezéseknek köszönhetően a gyarmati csapatnak sikerült "kozmetikázni" az eredményen és így a 26-21 lett a vége.
A junior találkozó nagyon jó alapot adott a felnőtt mérkőzésnek, mivel a juniorok megmutatták, hogyan is kell magabiztos győzelmet aratni. Úgy látszik, hogy a felnőtt csapat tagjai jól megfigyelték a juniorok játékát, mert egy 3-0 rohammal indítottak. Ekkor Kedves László a vendégek mestere időt is kért, mert csapata mintha az öltözőben maradt volna. Azonban Hadas Sándor tanítványait nem zökkentette ki ez az időkérés és a 19. percben már 10-3-ra vezetett a hajdúsági alakulat. A vendégek ekkor felhasználták az újabb időkérésüket. A gyarmati csapat ekkor kivette Bíró Ádámot a játékból, aki eddig remekül játszott és folyamatosan termelte a gólokat. Ez az emberfogás egy kissé megzavarta a hazai csapatot, és Hadas Sándor 11-5-s állásnál, időt kért. Az időkérést követően mintha sikerült volna rendezni a sorokat, és felváltva estek a gólok. Azonban egy újabb vendég támadási szisztéma megzavarta a hazai védekezést és sikerült az ellenfélnek könnyen gólokat szereznie, ezt tetézte a támadások pontatlan befejezése, és az eredményjelző a félidőre már 17-12-es állást mutatott.
A második félidő ott folytatódott ahhol az első befejeződött. Sorozatos hazai hibáknak köszönhetően felzárkózott a vendég csapat és a 6. percre már csak 3 gólos volt a hazai vezetés (20-17). Ezt követően azonban Felföldi Róbert "lehúzta a rolót" és a támadásokat is sikerült pontosan befejeznie a hajdúnánási csapatnak. Ekkor egy 9-2 rohammal sikerült a közönséget lázba hozni, akik rászámoltak az ellenfélre, ugyanis ekkor már 29-19 volt az állás. Ekkor kikérte az utolsó idejét is a Balassagyarmat edzője, és megpróbált rendet tenni a fejekben az utolsó 10 percre. Ez sikerült is, hiszen a hátralévő játékrészt 8-5-re a vendégek nyerték. Így alakult ki a 34-27-es hazai siker. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy az ellenfélnél nem voltak jelen a kettős igazolással játszó játékosok, de sajnos ezt az érzést mi is ismerjük...

Gratulálunk mindkét csapatunk játékához, és a megszerzett pontokhoz, csak így tovább! A jövő héten Lajosmizsére látogatnak csapataink. A felnőtt csapat, hazai pályán 22-22 döntetlent játszott ezzel a balassagyarmati csapattal. Illetve a 4. fordulóban egy súlyos vereségbe szaladt bele Törökszentmiklóson. A junior csapat, azonban szintén legyőzte a gyarmati csapatot, és csak 2 gólos vereséget szenvedett a TKE csapatától. Amennyiben sikerül mindkét csapatunknak átemelnie a hétvégi formáját erre a létfontosságú idegenbeli mérkőzésre, van esélyünk a 2-2 pont megszerzésére.

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu