Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Felemás félidei teljesítmény

Felemás félidőt mutatott férfi felnőtt kézilabda csapatunk az NBI/B 3. fordulójában a Pick-Szeged II. vendégként.

A korai indulás (5.30) rányomta a bélyegét a mérkőzésre elejére, szinte az öltözőben maradt a vendég, hajdúnánási csapat. Velky Mihály fiataljai kihasználva a hajdúságiak hibáját hamar tetemes előnyre tettek szert. Hadas Sándornak korán fel kellett használnia az első időkérését, mivel a 6. percben már 4-0-ra vezettek a Tisza-partiak. Az időkérés nem segített, a hajdúnánási csapat támadásai folyamatosan elhaltak. Nem sikerült feltörni a masszív szegedi védelmet. A 9. percben született meg az első hajdúsági gól Csonka Péter révén, de ez sem segített a csapaton. A szegedi csapat folyamatosan növelte a különbséget. Felállt fal elleni támadásokat nem is folytatott a hazai csapat. Góljaik nagy részét lerohanásból szerezték. Hadas Sándor tanítványai közül, eleinte csak Csonka Péter szerezte a gólokat.  Az első félidő közepe táján, a kiállításoknak köszönhetően megtorpant a hazai gépezet és nem sikerült tovább növelniük az előnyüket. A félidő vége fele a hazai edző is kikérte a idejét, ekkor 14-5-öt mutatott az eredményjelző. Az időkérést követően kialakult az eddigi legnagyobb különbség, 10 góllal vezettek a házigazdák. A félidőre sikerült faragnia a vendégeknek a különbségből és 16-8-as állásnál mentek pihenőre a csapatok.

A második játékrészre Hadas Sándor több helyen is változtatott. A cserék egy kisebb lendületet hoztak a vendég csapatnak és 6 gólra csökkentették a hátrányukat. Azonban a hajdúsági fellángolás nem tartott sokáig, a támadásokba folyamatosan hibák csúsztak az átlövések hatástalanok voltak. Azonban a szegediek így sem tudtak nagyobb előnyre szert tenni, köszönhetően Egri Gyula bravúrjainak. A szegediek a 16. percben elvesztették a középső védőjüket, Czina József három kiállítást követően idő előtt fejezte be a mérkőzést. A mérkőzés képe elég hullámzó volt ebben az időszakban, 6-8 gól volt a hazaiak előnye, se nem nőtt, se nem csökkent. Így érkeztek a csapatok az utolsó 10 percre. Bíró Ádám vezetésével sikerült faragnia a hátrányból a hajdúsági csapatnak. A mérkőzés végéhez közeledve összeállt a vendégek védekezése is. Felföldi Róbert bravúrjainak és Takács Gábor harciasságának köszönhetően egyre csökkent a két csapat közti különbség. A vége előtt 4 perccel már csak 5 gól volt a szegediek előnye. Ez a különbség megmaradt a mérkőzés végéig, így a végeredmény 26-21.

A második félideji játékot elnézve pozitívan kell hozzáállni ehhez a mérkőzéshez, hiszen a hajdúsági alakulat egy tisztességes vereséget szenvedett a szegedi csapattól. A következő hazai mérkőzés a Balassagyarmat ellen következik, akik a Lajosmizse otthonában döntetlen eredményt értek el.

Pick Szeged II - Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE 26-21 (16-8)

A mérkőzés alakulása:
6-0, 9-2, 11-5, 15-5, 16-8, 19-11, 21-15, 24-17, 26-21

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu