Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

NBI/B kézilabda bajnoki rajt

Junior és felnőtt csapatunk idegenben kezdte meg a 2013/2014 NBI/B keleti csoportjának küzdelmeit. Első ellenfelünk az a Kecskeméti TE - Altoterra volt, aki még tavaly az NB I-ben szerepelt, azonban anyagi gondok miatt nem tudta tovább vállalni az élvonalbeli szereplést. Így egy teljesen újjáépített csapattal volt dolga a hajdúságiaknak.

A mérkőzés nem indult jól Hadas Sándor tanítványai számára, mivel a hazaiak, igen hamar jelentős előnyre tettek szert. A hírös város csapata, eleinte igen megfontoltan és okosan kézilabdázott, mellyel az tovább sikerült növelni az előnyüket. Az eredményjelző ekkor már 10-3-as állást mutatott. Azonban, ekkor megkezdte a felzárkózást a hajdúsági csapat és a félidőre 4 gólra csökkentette a hátrányát, így 14-10-es eredménnyel tértek pihenőre a csapatok. A második félidőben folytatta a vendég csapat a felzárkózást, és 18-18-nál utol is érte a hazai, lila-fehéreket. A folyamatosan jó teljesítményt nyújtó Felföldi Róbert vezetésével sikerült átvenni a vezetést, és a mérkőzés végjátékára, már 3 gólos előnnyel fordult a hajdúnánási csapat. A hazaiaknak sikerült felzárkózniuk, de nem sikerült megfordítani az eredményt, így a vége 1 gólos vendég győzelem.

KTE-Altoterra – Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE 25-26 (14-10)

Így sikerrel vette felnőtt csapatunk az első akadályt, ami a végelszámolásnál igen fontos lehet.Sajnos az újjászerveződött junior csapatunknak nem sikerült ilyen jól a bajnoki rajt, és egy sima mérkőzésen, 41-23-as vereséget szendvedtek a vendéglátóktól.

A bajnokság első rangadója is lejátszásra került, ahol is a Törökszentmiklós látta vendégül a Balmazújváros csapatát. A mérkőzést a vendégek nyerték 3 góllal.

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu