Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Lejátszottuk az első tétmérkőzést

A Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE NBI/B-s felnőtt kézilabda csapata lejátszotta az új idény első tétmérkőzését. A Magyar Kapu első körében a szintén NBI/B-s Ózdi KC csapatát látta vendégül a hajdúsági gárda.

A mérkőzés sajnos nem a hazai csapatról szólt. Eléggé akadozó, enervált csapat képét keltették Hadas Sándor kézilabdázói (tisztelet a kivételnek). Az ózdi csapat, a mérkőzés elején magához ragadta a kezdeményezést, és a masszív hatos-falas védekezésének köszönhetően, megnehezítették a nánási gólszerzést, és hamar 3-4 gólos előnyre tettek szert. A cseréknek köszönhetően voltak pozitív pillanatok is, és megcsillant az esély a felzárkózásra is, amivel a mérkőzés első félidejében élt is a csapat, és csak 1 gólos hátránnyal voltak pihenőre a csapatok (12-13).

Sajnos a második félidő is hasonlóan kezdődött mint az első. A hibás, pontatlan támadásainknak köszönhetően a vendégek ismét 4 gólosra növelték az előnyüket. A hazai csapat ismét futhatott az eredmény után. Voltak lehetőségek amikkel ha él a csapat, akkor a mérkőzés végjátéka máshogy is alakulhatott volna (kimaradt ziccerek, kimaradt 7 méteresek). A mérkőzés végéhez közeledve 3 gólos ózdi előnynél 2 perces emberelőnybe került a nánási csapat, de sajnos ebben az időszakban nem sikerült gólt szereznünk. A mérkőzés végkimenetele nem volt kétséges, az Ózdi KC megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. A vége, 23-26.

Az Ózdi KC oldalán is olvasható a mérkőzés krónikája, érdemes elolvasni, hogy ők hogyan is látták a találkozót! Az említett cikk itt olvasható!

 

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu