Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

A kisvárdai mérkőzés a kupamérkőzés szemszögéből

A szerdai edzőmérkőzést követően pénteken újabb megmérettetés várt csapatunkra. A tavalyi NBII észak-keleti csoport bajnokát, azaz a Kisvárdai KC SE csapatát látta vendégül csapatunk. Az alsóbb osztály ne tévesszen meg senkit, mivel a nyírségi csapat kerete volt NBI/B-s játékosokra épít.

A mérkőzés a hazai csapat kedve szerint indult, hiszen 4-1-re elléptek a vedégek elől. Leginkább a jó, eredményes védekezésből felépített, gyors, "könnyű" gólokat sikerült szerezni. Ezt követően magára talált a kisvárdai csapat és félidő java részében felváltva estek a gólok. Mindeközben mindkét oldalon, az edzők folyamatos cserékkel frissítették, variálták a csapatok felállását, játékstílusát. A félidő végére sikerült a vendéglátóknak növelniük a különbséget, és 20-14 félidei eredménnyel vonultak pihenőre a csapatok.
A második félidő eleje, szinte megismételte az első félideit, hiszen ismét gyors gólokat sikerült szerezniük a hazaiaknak. Így hamar 10 gólossá növelték a vezetést. Ezt követően ismét magára talált a Kisvárda, és egyre eredményesebben fejezték be támadásaikat. Az egyre több cserének köszönhetően, a végjáték során több és több hiba csúszott a hazaiak játékába, ezáltal esélyt adva a vendégeknek a felzárkózásra. A hazai győzelem azonban így sem forgott veszélyben, a vége 37-30.

Gratulálunk a csapatnak, kellett ez a magabiztos győzelem.

Szükség is volt a győzelemre, hiszen a héten szerdán már magyar kapu mérkőzésen lép pályára a hajdúnánási kézilabda csapat. A vendég az az Ózdi KC, aki a hazai rendezésű tornát megnyerte. Az ózdiak a torna során legyőzték az NBI-s Gyöngyös Junior csapatát (34-23), majd a torna döntőjében azt a Nyírbátort győzték le, aki megverte az NBI/B Szentendre csapatát. A döntőben az ózdiak 42-30 arányban győztek. A tornagyőzelem mellett meg kell említeni az ózdi csapat új igazolását is, aki igen nagy szerepet vállalhat a borsodiak NBI/B-s szereplésében. Az új igazolás Tóth Koppány, aki NBI-s rutinnal rendelkezik (FTC, Veszprém, Mezőkövesd), és szabadlistáról kerülhetett az ózdhoz. Szakál György csapata a szerdai kupamérkőzésre ezzel a tornával hangolt, ahol - elmondása alapján - voltak kisebb hibák, de azokat a hátralévő napokban megpróbálják kijavítani.

A Kézilabda Magyar Kupa első mérkőzése, 2013. szeptember 4-én (szerda) kerül megrendezésre, a Somorjai László Városi Sportcsarnokban.

18.00 - Hajdúnánás-Robzol 2000 KSE - Ózdi KC

Várunk minden szurkolót!

Hajrá Nánás!

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu