Hajdúnánás Műfüves Nonprofit Kft. - www.hajdunanaskse.hu

Hajdúnánási férfi
kéziladba utánpótlás

(Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.)

Híreink

Nyíregyházi edzőmérkőzés

Szerda este újabb edzőmérkőzést játszott a hajdúnánási felnőtt kézilabda csapat, a szintén NBI/B Nyíregyháza volt a vendéglátó. A mérkőzés egy jó mutató volt, az elkövetkező bajnokságra vonatkozóan, mivel mindkét csapat le tudata mérni, hogy éppen hol jár a felkészülés során, melyek azok a részek, ahol van még mit fejlődni.

A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban hiszen 4-1-re elléptek a hajdúsági csapattól. De az eredményt viszonylag hamar sikerült egalizálni, mivel a 11. percben már 4-4 volt az állás. Azért még látszik, hogy a játékosok nem 100%-osak, még érezhető volt az "idény eleji" forma. Sok volt a pontatlanság, bizonytalanság. Ennek is köszönhető, hogy kisebb hullámvölgyek jellemezték a csapatok játékát és 3 gólnál nagyobb előnyre egyik csapat sem tett szert. Fej-fej mellett haladtak a csapatok és a félidőben egál volt az állás, 10-10-et mutatott az eredményjelző.
A második félidőre mindkét edző cserélt, újabb felállásban, újabb formációban próbálták ki a csapatukat. Előjöttek a fáradtság jelei is, így több 2 perces figyelmeztetést is kiosztottak a sporttársak. A mérkőzést továbbra is hullámzó képet mutatott, felváltva estek a gólok. Egyre több volt a pontatlan befejezés mindkét oldalon, de a félidő 23. percében még mindig döntetlen 23-23 volt a mérkőzés. Azonban a kiállításoknak és a fáradtságnak, illetve a hazaiak pontosabb befejezéseinek köszönhetően a végjáték a nyíregyieké volt. Így a küzdelmes, helyenként szép játékot játszó csapatok 29-25-ös végeredménnyel vonultak az öltözőbe.
Hadas Sándor jól forgatta csapatát, így minden játékos kisebb periódusokat kapott a mérkőzés folyamán, mellyel fent lehetett tartani az erős védelmet. Kevesebb volt a "hamar elfáradó" játékos, és a fiatalok is érezhették, hogy ebben a bajnokságban nagyobb szerep hárul rájuk. A látott játék alapján nincs ok elkeseredésre, mivel voltak jó periódusai a csapatnak és kezd körvonalazódni, hogy mit is szeretne játszani a csapat. A hibákból tanulni kell, a jó dolgokat pedig meg kell jegyezni és azokból a dolgokból kell építkezni. A végjátékon még van idő javítani, mivel a felkészülés még nem ért véget.

Vissza...

 

Partnereink

Jomashop.hu

 

Hajdúnánás Város Önkormányzata

 

 

Hajdúnánási Helyi Televízió

 

SER GROUP Mélyépítő Kft.

 

 

BOCZ-N Kft.

 

MaxPower  elektronikai szaküzlet

 

 

Uniholz Kft.

 

 

Nyak-Ép Kft.Kispályás Műfüves Nonprofit Kft.

  • 4080 Hajdúnánás, Ady Endre krt.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email:

Hajdúnánás Kézilabda Sport Egyesület

  • 4080 Hajdúnánás, Bocskai út 25.
  • Telefon: (52) 570 - 583
  • Fax: (52) 570 - 583
  • Email: tuzoltosag@nanaskabel.hu